Miért nem tudja anyám felfogni, hogy introvertált vagyok?
Folyamato az a baja velem, hogy nem nyílok meg előtte, nem tartok beszámolót neki a gondolataimról, meg hogy szerinte ezen lehet és kell is változtatni.
Én eleve zárkózott, befelé forduló típus voltam mindig is, nem bízok az emberekben, és nem is gondolom, hogy meg kene egy osszak velük mély gondolatokat. Ráadásul anyám ki is beszélt régebben, tehát +1 ok, hogy ne bízzak benne
Az anyád az anyád.
Érted aggódik.
Összeszedhetnéd magad.
Mi az, hogy kibeszélt?
Egyesen brutálisan paranoiásak.
Téged kéne már jól tépni...? Az igen!
Lehet, hogy megbánta, hogy ilyeneket mondott rólad a hátad mögött, azért akar közelebb kerülni hozzád lelkileg!
Nem mondom, hogy mondj el neki minden mélyenszántó gondoltatot a lelked mélyéről, de az sem megoldás, hogy nem kommunikálsz vele!
Mégiscsak az anyád, aki szeret téged! Ne legyél vele túl rideg, mert az fáj neki!
Igaza van, de neked jobban.
Én vagyok a föld legnagyobb introja, de belső dolgok vég nélkül áradnak belőlem, ha szoros és jó bizalmi kapcsolatban vagyok valakivel.
Anyud nem ismer és nem megbízható. Nem szeretetből, hanem dogmából csinálja ezt. Onnan is világos ez a tény, hogy nem téged kérdez, hanem mondja, hogy mi van.
Engedd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!