Normális ha apám mindig azt várja el, hogy csak én keressem? 21F
Ha nem hívom fel akkor sose keresnek maguktól, de elvárják, hogy mindig én kezdeményezzek. Van amikor 1 hónapig se beszélünk emiatt. Írásban nem szeret beszélni pedig gyakran fenn van Messengeren, csak hívásban hajlandó kommunikálni, hiába mondom, hogy 2023 van és nem csak hívogatás létezik meg én nem szeretek úgy beszélni inkább csak ha muszáj.
Év elején segítettem neki és a feleségének házvásárlásban, mert nélkülem nem kapták volna meg a hitelt. Abban az időszakban gyakran keresett, érdeklődött felém ami szokatlan volt, 7 éves koromban elvált anyutól, sose álltunk közel egymáshoz ellentétben a bátyámmal akivel van közös érdeklődési körük, tipikusan ő a "kedvenc", még ha le is tagadja, hasonló személyiségek, bátyámmal lényegesen többet foglalkozott gyerekkorunkban is, engem sose tanított bármire, sose ült le velem, hogy mit szeretnék az életben.
Előadta, hogy ha most nem segítek neki örökre albérletben maradnak és azt soha nem bocsátja meg.
Természetesen segítettem, mert az apám és ezzel engem nem terhel semmilyen felelősség, egyedül a lakcímem kellett megváltoztatnom, mert azonos helyen kellett, hogy legyünk, ami egyébként teljesen vidéken van, tömegközlekedéssel vonattal 3 órára jó esetben, így én Pesten 3 hónapra nem is vehettem igénybe az ingyenes egészségügyi szolgáltatást pl korház ezért amikor elgondolkodtam 5mp-re már rögtön jött, hogy ezen mit kell gondolkodni és, hogy direkt ki akarok vele b szni.
Amíg Pest megyében laktak akkor is mindig ők várták el, hogy mi menjünk hozzájuk, amikor mi hoztuk fel, hogy egyszer az életben jöhetnének ők is Pestre valami programra az már nem volt olyan egyszerű, pedig mindenhova kocsival járnak én meg tömegközlekedem, nekik 20 perc lett volna beérni nekem alaphangon 1,5 óra volt, de ők ezt nem értették meg akkor se mert még a 20m-re lévő boltba is kocsival mentek viccen kívűl.
Ugyanez a sztori most is, azt várják, hogy mindig én menjek le a világ végére, mert ők ugyan nem fognak "lemenni" Pestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!