Az normális dolog ha apám úgy pisil hogy nyitva van a toalett ajtó?
Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok, eddig a párommal éltem, az élet viszont úgy hozta hogy édesapámhoz kellett költözzek aki eddig egyedül élt egy 40nm-es lakásban. Szóval elég kicsi. Az normális dolog hogy (ráadásul egy ekkora helyen) úgy pisil hogy közben nyitva hagyja a toalett ajtót? Úgy hogy ha a saját szobámba is vagyok, idegesít hogy éjszaka is hallhatok mindent, illetve nem mozoghatok ez által szabadon a lakásban, nagyon felidegesít és zaklatott vagyok ettől lelkileg. Majdnem hogy szexuális zaklatásnak veszem. Szimplán csak hanyag és laza vagy tisztában van vele hogy ez zavarja a másikat? Ez normális vagy nem? Vagy én reagálom túl?2022. okt. 16. 13:43
1/21 anonim válasza:
Te reagálod túl. Segítek: Apa, be tudnád csukni az ajtót wc-zés közben?
2/21 A kérdező kommentje:
Hatalmas vitát csap ki bármi amiért szólok vagy kérek. Nem merek semmiért sem szólni. Nem értené miért sértegetem vagy mi bajom van vele.
Az érdekel hogy normális e ha egy férfi így végzi a dolgát egy nő jelenlétében.
2022. okt. 16. 13:55
3/21 A kérdező kommentje:
Aki a lánya.
2022. okt. 16. 13:55
5/21 anonim válasza:
Valószínűleg különösebben nem örül neked, így ő nem tervez változtatni az eddigi szokásain.
Ez a megszoksz vagy megszöksz.
6/21 anonim válasza:
Kérdésedre a válasz: Igen, ebben semmi extra nincs. Nem figyelemfelhívásból végzi így a dolgát, hanem így szokta meg. Még egyszer: ha ezzel neked problémád van, akkor szólj neki. Vagy költözz el, ha felzaklat a csobogó hang naponta 3x 10 másodpercre.
7/21 anonim válasza:
Es kotelezo otthon lakni? :)
Lehet koltozni is, senki nem tiltja meg.
8/21 anonim válasza:
Eddig apukád egyedül élt?
Szerintem is túl reagálod, de engem is zavarna. Annak ellenére, hogy ugyanez a szokásom nekem is megvan nő létemre.
Azóta nem foglalkozok az ajtóval, mióta egyedül élek és annyira megszoktam, hogy el szoktam feledkezni róla néha akkor is, ha valaki van nálam.
Bár én legalább kellemetlenül érzem magam ettől.
9/21 anonim válasza:
nem, nem minden apa végzi így a dolgát a lánya előtt. nekem meg sem fordulna ilyen a fejemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!