Az normális dolog ha apám úgy pisil hogy nyitva van a toalett ajtó?
Valoszinuleg mar az odakoltozesed elott is igy vegezte a dolgat. Orulj, hogy befogadott...de ettol meg nem koteles valtoztatni a szokasain. Van egy kulon kis szobad? Nyitott ajtonal alszol, hogy mindent hallasz?
Ez nem szexualis zaklatas, sot..itt semmilyen zaklatasrol sincs szo, siman lesz@rja a helyzetet. Neki igy jo. Neked nem? Koltozz el.
Nem, ez nem normális, még ha nagyon gyakori is.
Zaklatásnak éled meg, van ilyen felhangja, még ha nem is tudatos apád részéről.
Próbálj elköltözni.
ELképesztő, hogy itt minden otthoni kellemetlenségre az a válasz, hogy költözz el. 21 évesen miért ne lakhatna valaki a szüleinél, főleg ilyen albérletárak mellett? Mintha egyébként mindenki 600k fölött keresne, csak éppen elfelejtette, hogy abból el is lehet költözni, ezért próbálják emlékeztetni.
Visszatérve a kérdésre, nem normális, én apám is ezt csinálja, de legalább behajtja az ajtót. Mindig szólok neki, és mindig az a válasz, hogy nem gondolta, hogy pont most megyek arra. Amúgy nyugi, én már elköltöztem, de azért néha hazajárok, és olyankor utálom. Mindegy kinek a háza, ez bunkóság. Mint ahogy egy nyilvános WC ajtaját is becsukjuk, otthon is illik, ha van ott más is. És nem, nem szarhat a szoba közepére, csak azért mert az ő háza, nem is szexelhet a szomszédasszonnyal a konyhapulton, csak azért mert az ő háza. Ha van ott vendég vagy rokon vagy bárki más, akkor be kell tartani bizonyos illemszabályokat.
Lehet gáz, de én is így szoktam meg :D. Bár 27 éves vagyok, lány, macskám van aki ha nem is akarnám jönne utánam. De ha vendég jön vagy családtag, akkor persze csukom. DE volt már, hogy véletlenül nyitva hagytam és pisilés közben csuktam be gyorsan (előszobában van a mosdó, max az lát be, aki az előszobában szemben áll a mosdóval).
Szerintem nem direkt csinálja, hanem egyszerűen megszokta és nem gondol arra, hogy a lányát ez zavarja.
A válaszadóknak jó lenne elmenni futni vagy valamilyen hobbi után nézni, mert süt a frusztráció az írásaitokon.
Anyám is ezt csinálja. Kinyitja az ajtót és úgy hugyozik, közbe beszél. Rohadt idegesítő és ciki. Ha meg odamegyek és becsukom, akkor szól, hogy nyissam ki. Pucéran is szokott mászkálni.
Gátlástalanság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!