Normális az, hogy folyamatosan oktat apám?
Kis korom óta folyamatosan oktat, és már nagyon elegem van belőle. Mindig az a helyes amit ő gondol,és amit ő tanácsol, nem tudok önállóan gondolkodni,mert mindig megkérdezi hogy mi a tervem,és már rögtön elmondja hogy mit hogy kéne tegyek. Ha valamit máshogy csinálok,rögtön látszik a haragszik,és mondja anyámnak hogy mekkora meggondolatlanságot csináltam
Németországban dolgozik,és minden skipe beszélgetésnél oktat,nem kérdezné meg hogy vagyok stb,úgy mindt normális apa kérdezné a fiától,hanem nehogy valami hülyeséget csináljak. Tudom aggódik persze jogosan,mert nem normális világban élünk,vannak rossz emberek,de 20-évesen én akarom formálni a gondolat menetem és a sorsom.
Többször mondtam már hogy ne szóljon bele, én majd át gondolom mit hogy csináljak,de akkor is beleszól,nem érti meg amit mondok
Sokszor segített rajtam amiket mondott,tanácsolt nekem de most már én szeretnék dönteni az életemről,ami 20 évesen szerintem jogos
Ja és Fiú vagyok
Németorszagból latja a fogkefed színet? 😂😂😂
Nem kell mindent az orrara kötni. Problem solved.
Gondolom keveset kérdezel tőle, és próbál érdeklődésre sarkallni, csak keresi veled a közös hangot illetve a kapcsolatot plusz időt próbál spórolni számodra! Mások tapasztalataiból ötletet merítenivmegismerni dolgokat mindíg könnyebb mint egy imseretlen területen a "sötétben" tapogatózni, vagy idegentől "szivességet" kérni! Ezt sose felejtsd el!
Addig örülj amíg kérdezhetsz tőle...
Sokan már annak is örülnének, ha értelmes szüleik lennének, nem szelemi roncsok.
Ha már szüleid se lesznek, kb SENKI le se fog tojni, úgy koppansz a falon fejjel és akkorát ahogy jólesik...
Nem oktatásként csak tapasztalatból írom.
Ne beszélj vele, de ha mégis, akkor se mondd el, hogy milyen fogkefével mosol fogat.
Ha meg elkezd kioktatni, ignoráld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!