Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális az, hogy folyamatosan...

Normális az, hogy folyamatosan oktat apám?

Figyelt kérdés

Kis korom óta folyamatosan oktat, és már nagyon elegem van belőle. Mindig az a helyes amit ő gondol,és amit ő tanácsol, nem tudok önállóan gondolkodni,mert mindig megkérdezi hogy mi a tervem,és már rögtön elmondja hogy mit hogy kéne tegyek. Ha valamit máshogy csinálok,rögtön látszik a haragszik,és mondja anyámnak hogy mekkora meggondolatlanságot csináltam

Németországban dolgozik,és minden skipe beszélgetésnél oktat,nem kérdezné meg hogy vagyok stb,úgy mindt normális apa kérdezné a fiától,hanem nehogy valami hülyeséget csináljak. Tudom aggódik persze jogosan,mert nem normális világban élünk,vannak rossz emberek,de 20-évesen én akarom formálni a gondolat menetem és a sorsom.

Többször mondtam már hogy ne szóljon bele, én majd át gondolom mit hogy csináljak,de akkor is beleszól,nem érti meg amit mondok

Sokszor segített rajtam amiket mondott,tanácsolt nekem de most már én szeretnék dönteni az életemről,ami 20 évesen szerintem jogos

Ja és Fiú vagyok

2022. okt. 2. 11:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy kevesen tudják, de fogmosásnál nem feltétlenül a fogkefe számít és nem is a technika, hanem a fogkrém és annál is jobban számít az, hogy a fogkrémet mennyi ideig tartód a szádban (legalább 5 perc legyen) a különéle "bio" stb szóval fluoridmentes fogrémeket meg jobb ha elfelejted! Pont az a szerepe a fluoridnak, hogy olyan közeget teremtsen a szádban és a fog szivacsos állományában illetve a fogínyen amit a streptococcusok / egyéb csontevő baktériumok nem bírnak!

A fogkövet meg rendszeresen le kell szedetni, mivel ezeknek a baktériumoknak a melegágya!

2022. okt. 2. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Amikor kérdez vmi hülyeséget mondd neki: - Köszönöm apa, nagyon jól érzem magam, nagyon örülök, hogy megkérdezted!
2022. okt. 2. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Simán meghallgatod aztán kövi percben elfelejted, ennyi a elgegyszerübb.
2022. okt. 2. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!