Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan zavar, hogy anyám...

Jogosan zavar, hogy anyám ennyire beleszól az esküvőmbe?

Figyelt kérdés

Vidéken élünk, nemsokára lesz az esküvőnk. Valamennyire tartjuk a régi szokásokat, a vőlegény meg az ő rokonai jönnek majd a szülői házhoz, itt a vőfély beszél majd templom és az étterem.

Itt a “lányosháznál” néhol szoktak ennivalót is kínálni, de van ahol egyáltalán.

Ebben anyám teljesen túlzásba esett, rendelt több tálca süteményt, kürtőskalácsot és emellé még 4 darab 8 személyes hidegtálat. Ezt amúgy véletlenül tudtam meg, mert meg sem beszélte velem. Óriási túlzásnak érzem, alig egy, másfél órás udvaron állásra ennyi mindent, mert ez is egy kisebb vagyon, ráadásul az étterembe megyünk enni, ahol lesz minden bőségesen.

Teljesen kiakadtam mikor hallottam ezt, mert teljesen kihagyott belőle, és mert túlzásnak érzem.

Ő azt mondja úgyis ő állja, miért nem mindegy nekem és a távolról jövő rokonokat meg kell vendégelni. Dehát enni megyünk az étterembe, ahol minden lesz bőségesen, tehát nem vagyok fukar de felesleges rongyrázásnak érzem ezt. Az a sok pénz amit arra költene nagy segítség lenne nekünk pl a menük kifizetésében vagy a fotós, zenészek bérénél.

Nagyon dühít ez, de az is lehet hogy csak stresszesebb vagyok most a kelleténél és túlreagálom. Ti mit gondoltok?

2023. máj. 31. 06:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
94%

Az az Ő háza, szóval neked ebbe épp semmi beleszólásod. Ő megvendégeli a hozzátok érkezőket, mivel háziasszonyként ez a dolga.

Az mondjuk vicces, hogy beosztanád az ő pénzét :D. Annyi a bajod, hogy nem arra költi, amire TE akarnád, hogy költse. Nevetséges és szörnyen gyerekes vagy.

2023. jún. 1. 08:02
 32/34 anonim ***** válasza:
87%
Értem, mi bosszant, de hagyd rá. Ha a hűtést meg tudja oldani (k...va melegben), semmi gond nem lesz.Csomagoláskor lesz, aki kap egy kis hidegkonyhai cuccos dobozt is, el fog fogyni, nyugi:)
2023. jún. 1. 12:18
 33/34 anonim ***** válasza:
83%
🙂🤗
2023. jún. 1. 13:26
 34/34 anonim ***** válasza:
79%
Nos, a mi esküvőnket teljesen mi álltuk, mégis mindenki belepofázott, mígnem finoman tájékoztattuk őket, hogy a sajátjukat úgy szervezik, ahogy akarják....
2023. jún. 2. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!