Zavar téged, ha a párod előző kapcsolatából lévő gyerekről tudod, hogy nem örül annak, ha te is ottvagy a láthatáskor? Ha esetleg a gyerek ki is mondaná, hogy most szeretne csak az apukájával közös programot, úgy, hogy te ne legyél ott.
Szerintem természetes, ha szeretne csak apával programot. Akkor is, ha nem elvált egy pár.
Nálunk én szoktam mondani, hogy csináljanak vmit ketten, de nincs rá igénye a gyereknek, szeret velem is lenni.
Nem azért de szerintem teljesen érthető kérés. Miért ne lehessen kettesben az apjával? Meg az apjának is kell a közös idő a gyerekkel. Ezek a közös órák sokat számítanak a kapcsolatukban. Szóval ez nem feltétlenül ellened szól. Az idő többi részében úgyis te vagy vele. 1 napot ki lehet bírni a párod nélkül.
Én annak vagyok a híve hogy ne jó ezeket a dolgokat erőltetni. Később a párod megkérdezheti tőle hogy mit szólna egy közös programhoz néha (nem állandóan) ahol te is ott vagy. Talán később megváltozik a véleménye és magától fogja mondani hogy te is menj velük.
Ez természetes igénye a gyereknek.
Ha neked ez probléma, kérdező, akkor elvált és gyerekkel rendelkező férfival ne akarj párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!