Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék csinálni hogy ne...

Mit tudnék csinálni hogy ne legyen ilyen az anyám velem?

Figyelt kérdés

Anyám minden problémát úgy "old meg" hogy kiabál velem, ha valami nem tetszik neki kiabálva kezdi a beszélgetést.

Már sokszor nagyon szépen megkértem hogy ezt beszéljük meg, hogy ezen változtassunk mindig megígéri hogy

oda figyel erre de soha nem tartotta be eddig.

Nekem ez nagyon nagyon rosszul esik mert úgy érzem nem bízatok benne és nem számíthatok rá.

Ha van valami probléma amit megkéne oldani teljesen nem releváns dolgokat mond egy cseppet sem próbál engem megérteni és kiabál mikor láthatóan ez rosszul esik nekem és kérdezem hogy erre mi szükség van eltereli a témát vagy egyáltalán nem is válaszol.

A legrosszabb meg hogy máskor kedvesnek tűnik.

Elváltak a szüleim mert az előtt napi színten veszektek egymással, amikor apámnak lett egy új barátja anyám rendszeresen át ment a lakásba és kiabált balhézott, majd mikor már nem engedték be leskelődött a kulcslyukon, dörömbölt az ajtón szemetet rakott a postaládába és hasonló.

Erről is beszéltem vele, színtén megígérte hogy abba haggya de nem így volt, de ez már régen volt már azóta nincs ilyen.

Ez az egész viselkedése anyámnak nagyon bánt engem lelkileg, és az is hogy ezek az ígéretek amiket tesz valójában semmit nem jelentenek neki.

Illetve ez a folytonos cél nélküli kiabálás nem vezet sehova csak ahoz hogy felzaklát és én is olyan dolgokat mondok amit később megbánok.

Miért csinálja ezt mit tudnék csinálni hogy ne legyen ez?

2023. máj. 23. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. Fogod magad és elköltözöl, aztán ennyi. :D
2023. máj. 23. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy meg fog változni anyukád. Valószínűleg frusztrált, boldogtalan és rajtad vezeti le az ideget.

Talán akkor változhat a kapcsolatotok, ha külön fogsz már élni és csak látogatóba mész hozzá és ha elkezd veled kiabálni fogod magad és lelépsz.

2023. máj. 23. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Semmit. Elköltözöl és ennyi. Ebben nőttem fel, az ilyen üvöltözős idegbeteg hüpik nem változnak meg sohasem.
2023. máj. 23. 10:47
 4/5 A kérdező kommentje:

A szívem mélyen én is tudom hogy csak annyit tehetek hogy kibírom.

Köszi a válaszokat azért.

2023. máj. 23. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy költözöl.
2023. máj. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!