Mit lehet ilyenkor csinálni úgy hogy a szüleimnek és nekem is jó legyen?
Az a helyzet, hogy kiskoromba mindig játszottam a jógyereket, mert elvárták tőlem, soha nem keveredtem bajba, jók voltak a jegyeim, soha nem tűntem el hosszabb időre se semmi. Most 16 éves vagyok es tombol bennem az adrenalin. Most se rosszak a jegyeim, es most se vagyok balhés, de hiányzik valami. Egész eddigi életemben vissza fogtam magam és most ez kínoz. Gondoltam már sportokra/extrém sportokra de a szüleim egy fillért se áldoznának rá, szerintük értelmetlen időpazarlás.
Ezenkivül nagyon szeretek vezetni. Gondoltam már extrém gyorshajtásra, igazábol nagyon élvezném meg minden, de egyrészt féltem a többi ember épségét másrészt nem tudnék szüleim szemébe nézni utána.
Mit javasoltok mit tegyek? Vannak barátaim de nemigazán járok bulikba mert nem érdekelnek.
Szerintetek?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!