Másnak is ráment az élete a pokoli gyerekkorra?
Figyelt kérdés
Az enyém sajnos igen. Iszonyatos dolgokat tett velem apám és a családja. Tényleg a lehető legrosszabb dolgok történtek meg. Engem ez ketté tört. Egy romhalmaz lett az életem. Minden területén csak kudarcok vannak. Soha semmi sikerem nem volt. Folyamatosan vegetálok és az öngyilkosság foglalkoztat mert ezt feldolgozni nem tudom és nem is lehet2023. máj. 21. 19:45
11/26 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem nem. Van tb támogatott pszichológiai rendelés de ott úgy is foglalkoznak az emberrel... Másrészt meg egy sima pszichológus nagyon kevés hozzám. Korábban próbáltam többet is. Akkor a motrom bánta. Eladtam akkor azt is hogy legyen pénzem járni. Elköltöttem rájuk mind aztán se pénzem se motrom se megoldás a problémámra nem volt. Klinikai szakpszichológusra van szükségem aki nem csak bólogat hanem dolgozik velem együttműködve
2023. máj. 21. 21:35
12/26 A kérdező kommentje:
10#. Nincs gondom a pénzzel. Hála istennek van a megélhetésemre. Nem kell éheznek csak ekkora havi kiadást mint amit ez jelent nem tudok kitermelni. Heti egy alkalommal számolva legalább 80.000 forint havonta. 30.000-ret könnyebben ki tudok fizetni törlesztőrészletre. Az olvasmányokról annyit hogy nekem nem használtak. Az egy dolog ami le van ott írva de ha nem tudom magam rávezetni akkor sokat nem ér.
2023. máj. 21. 21:39
13/26 anonim válasza:
Eladrad a motorod..jezusom es meg hitelt is veszel most a nyakadba. Fogd mar fel hogy nem lehet mindig ott egy ember aki tutujgat. Ez olyan mint a fogyokura, allandoan csinalni kell, foglalkoznj a lelkunkkel. De nem tudsz mindig kondiberletet fizetni meg szemelyiedzot es dietas kajat rendelni. Neki kell allno otthon tornazni es fozni, elethosszan. Kulonben visszajonnek a kilok. A pszichologus se varazslo, nem tunteti el orokre a problemad, nem gyogyit ki orokre, csak atsegit hogy epp jobb legyen, de siman visszaesel, ha nem apolod a lelked, nincsenek jo szokasaid, eletkoeulmenyeid. Klinikai szakpszichologusok is irtak jo konyveket, abba ott a tudasuk. Vedd meg es olvasd. Konyvtar meg olcsobb.
14/26 anonim válasza:
13, könyvekből nem lehet megtanulni gyógyítani a traumát. Ahhoz terápia kell. Nem beszélgetős, hanem annál ütősebb. És - sejtéseim szerint - itt nagyon mélyen van a trauma.
Kérdező, el tudtál költözni a mérgező családodtól? Mert az pl. már egy nagy előrelépés lenne.
15/26 A kérdező kommentje:
14. Jól látod. A 13# válaszoló sajnos nincs képben. 13 éve egyedül élek. Apám 15 éve halott anyámmal semmilyen kapcsolatom nincs szinte.
2023. máj. 21. 21:58
16/26 anonim válasza:
Van valamilyen háziállatod? Ha nincs, javasolok egyet. Egy szerető állat kész terápia :)
17/26 anonim válasza:
Azért vannak itt tök jò megfejtések! A háziállat tényleg segìt, a kölcsön meg még egy egészséges embert is hazavág.
18/26 anonim válasza:
"a kölcsön meg még egy egészséges embert is hazavág"
Nem. Az vágja tönkre, ha kezeletlen marad a trauma. És majd költheti a fizetését gyógyszerre.
19/26 A kérdező kommentje:
Van háziállatom. A kölcsönről meg a hazavàgàsról annyit hogy vagy ebbe vagy abba döglök bele. Mondom nincs választási lehetőségem. Így tudom a terápia árát fedezni hosszútávon márpedig hosszútávú lesz az biztos. Egy fszom könyv nem segít. Magamon se tudok. Ha menne ki se írtam volna ide semmit
2023. máj. 21. 22:38
20/26 anonim válasza:
Tényleg szükséged lenne segítségre. De miből akarod a hitelt visszafizetni, ha most nem tudod fizetni a kezelést? Hitelt akkor veszünk fel, ha egyszerre nagy összegű dolgot veszünk, és azt részletekben fizetjük vissza. Itt erről nincs szó, neked folyamatosan kell(ene) fizetni a terápiát. A hitelt is folymatosan kell fizetni, ráadásul kamatostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!