Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is ráment az élete a...

Másnak is ráment az élete a pokoli gyerekkorra?

Figyelt kérdés
Az enyém sajnos igen. Iszonyatos dolgokat tett velem apám és a családja. Tényleg a lehető legrosszabb dolgok történtek meg. Engem ez ketté tört. Egy romhalmaz lett az életem. Minden területén csak kudarcok vannak. Soha semmi sikerem nem volt. Folyamatosan vegetálok és az öngyilkosság foglalkoztat mert ezt feldolgozni nem tudom és nem is lehet
2023. máj. 21. 19:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%

Kb 25 éves koromig igen, utána továbbléptem és élem az életem. Nem gondolok apámra.

A nevemet is megváltoztattam. Ez sokat segített a mentális egészségemnek

2023. máj. 21. 19:51
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
lehet ideje lenni terapiat keresni?
2023. máj. 21. 19:52
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az iskolai bántalmazás nyomta rá a bélyegét az életemre. szociális fóbia, pánikbetegség, elszigeteltség formájában.
2023. máj. 21. 20:43
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Szakember + próbálj a jelenre koncentrálni.
2023. máj. 21. 20:47
 5/26 A kérdező kommentje:
3#. Ugyanez még mellé. Engem is szétalàztak az iskolában is. 4#. Jól hangzik amit írtál,de a jelenben szar sincs számomra így nincs mire koncentrálni.
2023. máj. 21. 20:55
 6/26 anonim ***** válasza:
90%
Persze! Iszom is a levét. Pròbálok haladni előre. Eltelt 20 év. Kötellességem a saját életem élni és nem a múlton rágòdni.
2023. máj. 21. 20:56
 7/26 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is egy igazi koktélt dobott az élet. Volt benne minden. Bántalmazás, szexuális abúzus, lelki terror, apa lelépés... Durva volt na.

De végül meglett a saját happy endem. Hogy miért? Mert időben leléptem és véres verejtékkel dolgoztam magamon hosszú évekig. Mert tudtam, hogy amikor kilépek a szülői ház küszöbén, csakis magamra számíthatok, nulláról, tiszta lappal.

Hogy meglátszik e most? Hogy a viharba ne. Megtanultam együtt élni a démonaimmal. Megtanultam szeretni magam, elfogadni, hogy megtörtént mindez és hogy nem én vagyok a hibás.

Önismeret, tanulás és hit (nem istenben, vagy más képzelt barátokban), hanem magamban.

2023. máj. 21. 20:58
 8/26 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodók hogy hitelt veszek fel és szakemberre költöm. Tudom hogy sok idő mire helyrehozna egy szakpszichológus terápiával így nincs havi 80-100 forintom. Vesztenivalóm nincs mert a hitelt havonta könnyebb fizetnem mint a kezelést. Vagy adósa leszek a banknak vagy megdöglök. Ennyi választási lehetőségem van. Egyedül nem megy. Nem tudok kijönni belőle
2023. máj. 21. 21:15
 9/26 anonim ***** válasza:
50%
Nem támogatja az ilyen problémákat a tb?
2023. máj. 21. 21:20
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ide. Ne tetézd a gondjaidat hitelekkel, mert utána az készít ki. Sot a penztelenseg es vele jaro gondok mar most melyre sullyesztettek es ilyenkor hajlamos feljonni minden multbeli szarsag is. Rengeteg onsegito pszichologiai munkafuzet es konyv van. Kezd el olvasgatni, csinalgatni azokat es hidd el, mindig lesz benne olyan resz ami ilyen olyan modon kapcsolodik a problemadhoz es segit.
2023. máj. 21. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!