Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a gyerekem?

Szerintetek normális a gyerekem?

Figyelt kérdés
Évek óta gyűjti a pénzét meg eljár nyáron diákmunkára és azt mondja hogy szeretne egy iPhone 13-at karácsonyra, aminek a nagy részét ő fizetné. Szerintem tök felesleges neki ilyen drága telefon.

2023. máj. 14. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
119 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Örülj neki, hogy pénzt gyűjt valamire és ilyen kitartó, nem pedig elszórja azonnal, vagy tőled várja a teljes összeget. Szeretne valamit (most az mindegy, hogy mennyire hülyeség vagy nem) és kitartóan tesz érte. Nagyon kevés az ilyen ember, de ők viszik később sokra.
2023. máj. 14. 18:39
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Ugye csak trollkodsz? Mégis mi lenne ebben nem normális? Nagyon is pozitívum, hogy van egy kitűzött célja és tesz érte.
2023. máj. 14. 18:41
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Normális, sőt ő legalább eljár érte dolgozni. Mások meg 3 műszakban dolgozó szüleiket még belerángatják egy áruhitelbe. Ez ilyen tini dolog , anno én is gyűjtöttem drága bőr kabátra anyám nem értette meg :)
2023. máj. 14. 18:41
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is totál felesleges olyan telefon, de a hozzáállása viszont dicséretes, hogy tenni is akar érte.Hátha addigra meggondolja magát és valami jobb dologra költi amiért megdolgozott... vagy nem és lesz egy baromi drága telefonja, amit remélhetőleg megbecsül, mert sokat dolgozott érte. :)
2023. máj. 14. 18:45
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem hogy inkább örülnél, hogy spórol tudja mit szeretne.
2023. máj. 14. 18:53
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
A cél nem túl nemes, a telefon fölösleges, viszont a szándék derék, a hozzáállása példaértékű.
2023. máj. 14. 18:58
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Én értékelném.a helyedben a hozzáállását. És mivel ő dolgozott meg a pénzért,így addig abba sem szólnék bele,amíg nem veszélyes dologra költi. Az,hogy neki a telefon a fontos,egy dolog. A szomszéd meg lehet azért morog,mert a gyereke biciklit akar venni. Ami másna hülyeség,az valakinek boldogság,hogy megveheti.
2023. máj. 14. 19:03
 8/22 anonim válasza:
100%
Van egy cél, amiért megdolgozik. Szerintem becsülendő dolog.
2023. máj. 14. 19:05
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolom, hogy kamu a kérdés?
2023. máj. 14. 19:13
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, melyik szolgáltatóhoz tartoztok, de van olyan, ahol ezeket a kifejezetten drága telefonokat előfizetés mellett kamatmentes részletre meg lehet venni. Igaz, majdnem 2 évig kell fizetni, de kibírható havi összegeket. Talán érdemes ezt is számba venni.
2023. máj. 14. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!