Amúgy egyesek tényleg komolyan gondolják az ilyen válaszokat jogod van meg szakítani a szülővel a kapcsolatot ha így érzed jónak nem túlzás ez?
Mégis csak ők a szüleid ha hibáznak akkor is nem tudom elképzelni hogy egy balhé miatt többet nem beszél a gyerek szülővel szerintem nem megoldás egy életen át tartó harag vagy ti annak gondoljátok aki ezt írja?
Tiszelet a kivételnek.
Érdekes viszont, hogy fordítva már ki vannak akadva! Szerintük a szülő kutya kötelessége mindent eltűrni a gyerekétől, csak azért, mert megszülte!
A kedvenc kifejezésük, hogy "nem ők kérték, hogy megszülessenek". Nem ám, de azért létezni szeretnek! Egy sem mondja, hogy bár ne született volna meg!
És sokuk maga meg nem akar szülni, mert tudják, hogy az sok lemondással jár, túl nagy áldozat, nem mondanak le a nyugodt, gyerekmentes életükről. De a szüleiknek cseppet sem hálásak, amiért azok viszont bevállalták a gyerekszülés felelősségét.
Persze, vannak tényleg érdemtelen szülők, meg sanyarú gyerekkorok. De itt már azok is a szülőkkel való szakítást óbégatják, akiknek teljesen normális szülei vannak, csak éppen kifejezésre merészelik juttatni a véleményüket a gyerekük felé.
Komolyan, ez már kóros, ahogy vélekednek egyesek, szinte már csak egy biorobotként tekintve a szülőket, akik adjanak meg mindent nekik, de egyébként kussoljanak.
Remélem, azért még a normálisak vannak többségben. A való világban talán, itt a GYK-n biztos nem.
"És sokuk maga meg nem akar szülni, mert tudják, hogy az sok lemondással jár, túl nagy áldozat, nem mondanak le a nyugodt, gyerekmentes életükről. De a szüleiknek cseppet sem hálásak, amiért azok viszont bevállalták a gyerekszülés felelősségét."
A kettőnek mi köze egymáshoz? Aki megszül valakit, azért felelős. Ha nem akarja a felelősséget, ne szüljön.
Igen, ti tényleg nem értitek. Pont ez a baj.
Megfutamodtok a nehézségek elől, de semmi megbecsülést sem mutattok azok felé, akik nem futamodtak meg!
"Egy sem mondja, hogy bár ne született volna meg!"
Mond ezt a sok öngyilkosnak.
Ha azokat is számoljuk, amik csak tervezgették, de végül nem tették meg, ez a szám mégnagyobb.
39
Én 10.-ben közel voltam az öngyilkossághoz, csak beszari voltam hozzá.
Viszont még mindig nem értem, hogy az élet miért olyan hű de nagy érték, amiért hálálkodni kellene. Ha meghalsz, nem neked nehéz (Neked akkor csak jobb lehet. A szenvedésnél a semmi is jobb), hanem azoknak, akiknek hiányzol. Többek között 10.-ben is ezért nem tettem meg végül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!