Amúgy egyesek tényleg komolyan gondolják az ilyen válaszokat jogod van meg szakítani a szülővel a kapcsolatot ha így érzed jónak nem túlzás ez?
Mégis csak ők a szüleid ha hibáznak akkor is nem tudom elképzelni hogy egy balhé miatt többet nem beszél a gyerek szülővel szerintem nem megoldás egy életen át tartó harag vagy ti annak gondoljátok aki ezt írja?
Tiszelet a kivételnek.
Attól, mert megcsináltak, úgyis kellene bánni egymással, mint a normális emberek. Alapjáraton nem kell szeretnem imádnom őket, főleg, ha tesznek is ellene a viselkedésükkel. Majd ha nem fognak mindenbe belepofázni és az egész életemet, minden döntésemet lefikázni, akkor talán felveszem a telefont többet is, mint havi 1x.
Nekem is egy életem van, úgy élem ahogy akarom és akikkel akarom. Semmi szükségem az önbizalmamat és boldogságomat romboló emberekre. Ha nekik nem fér ez bele, hát áldásom adom rá, nem kell találkoznunk, sem beszélnünk.
Értem nekem se volt épp csupa szivárvány jó gyerekkorom meg annyira rossz se csak érdekelt mi a véleményetek.
Köszönöm szépen a normális őszinte választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!