Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem hadjak hogy...

Szüleim nem hadjak hogy önmagam legyek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan már 17 éves fiú vagyok, szüleim nem nagyon akkarnak későn elengedni és későn sem haza jönni amikor többi haveromal vagyok 10 után mindig hívnak hogy merre vagyok menyek haza, igy mindig kell tartsam magam az időhőz és nem érzem jól magam feszült vagyok vagy ha 12 ig ülök mikor haza megyek kiabálnak és veszekednek többi haverjaim van úgy hogy 3-4 kor mennek haza és úgyse szolnak semmit, szerintetek mit tegyek nem biznak benne elég e? Amúgy Jehova Tanúi és mindig azt mondjak hogy akikkel baratkozok nem jó tarsasag, pedig semmi rosszat nem csinalnak és ők is jól ismerik őket!

2023. máj. 8. 20:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Bizony jól írtad, fiú vagy. Kisfiú. Otthon a helyed.
2023. máj. 9. 10:15
 22/23 anonim ***** válasza:
Komolyan elhisztek egy ekkora troll kamut? Nemár!
2023. máj. 9. 11:12
 23/23 anonim ***** válasza:
A szüleidnek igaza van. Este későn, bármikor jöhet egy medve vagy farkasok. Senkinek nem tanácsos az utcán járkálni a sötétben.
2023. máj. 10. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!