Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem hadjak hogy...

Szüleim nem hadjak hogy önmagam legyek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan már 17 éves fiú vagyok, szüleim nem nagyon akkarnak későn elengedni és későn sem haza jönni amikor többi haveromal vagyok 10 után mindig hívnak hogy merre vagyok menyek haza, igy mindig kell tartsam magam az időhőz és nem érzem jól magam feszült vagyok vagy ha 12 ig ülök mikor haza megyek kiabálnak és veszekednek többi haverjaim van úgy hogy 3-4 kor mennek haza és úgyse szolnak semmit, szerintetek mit tegyek nem biznak benne elég e? Amúgy Jehova Tanúi és mindig azt mondjak hogy akikkel baratkozok nem jó tarsasag, pedig semmi rosszat nem csinalnak és ők is jól ismerik őket!

2023. máj. 8. 20:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

A megnyilvánulásod, a stílusod és a helyesírásod alapján a szüleid joggal feltételezik rólad, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.

Valszleg féltenek attól, hogy a nagy ejszakázásban eltévedsz vagy ha már az eszeddel nem sikerül kitűnni a társaságból akkor csinálsz valami sokkal meglepőbbet, pl megeszel egy felespoharat.

Jobb neked otthon öcsém

2023. máj. 8. 22:36
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
ennyire sötét nem lehet egy 17 éves. troll vagy te drágaszívem
2023. máj. 8. 22:41
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Valójában lehet ennyire sötét... ismertem ilyet. De hogy ez a kérdező troll, az tényleg fix.
2023. máj. 8. 22:46
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerűen minden adott. Panaszkodó kamasz, hogy nem lehet a maga ura teljesen normális szabályok mellett. Hányaveti szar ahogy ír, ami megkérdőjelezi a szellemi alkalmasságát, hogy egyáltalán valaha lesz belőle felnőtt. És persze elmaradhatatlanul említeni kellett Jehova tanúit.
2023. máj. 8. 22:49
 15/23 anonim ***** válasza:
71%
Én ismerek vagány jehovistákat is :-)) De szerintem ez egy troll kérdése 😉
2023. máj. 8. 23:04
 16/23 anonim ***** válasza:
15%

Na ne szórakozzunk hogy a srác ne maradhatna el a barátaival ebben a korban!

Ilyen korú srácokat küldenek most meghalni Ukrajnába a fronton!

2023. máj. 9. 01:41
 17/23 anonim ***** válasza:
83%

Bocs, de könnybe lábadt a szemem a helyesírásodtól, ez siralmas. Tény, hogy nem mindenhol számít, le tudsz-e írni egy mondatot helyesen, de megsúgom, ha ezen nem javítasz, elég sok kapu bezárul majd előtted később, ezért azt javaslom, a szabadidőd egy részét fordítsd inkább önfejlesztésre, ne csak azon agyalj, hogyan lehetne elérni a szüleidnél, hogy "majdnem 17 évesen" hajnalig lézenghess az utcán.

Igaza van a szüleidnek, azok a haverok, akiknek ezt megengedik otthon, nem a legjobb társaság egy még 16 éves fiatalnak, egészen biztos, hogy nem válnak a hasznodra, inkább lehúznak.

Ezzel a helyesírással ugye jól gondolom, elég gyengék az iskolai eredményeid? Engem szülőként pl azzal tudnál a legjobban meggyőzni, hogy kezdesz felnőni, tehát megbízhatok benned, ha magadtól elkezdenél javítani a jegyeiden, elkezdenél végre rendesen tanulni.

2023. máj. 9. 05:39
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

16 evesen meg iskola van boven. Penteken es szombaton en viszont elengednelek kesoig siman.

A tanulmanyi jegyeidet fogyelnem,h jol teljesitesz-e. sportegyesuletbe kene jarnod sportolni es ott tudnal baratkozni is. Tehat meglenne a tarsasagi eleted is.

Remelem nem cigizel nem dohanyzol es nem drogozol.

2023. máj. 9. 06:28
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
Addig örülj, kérdező, míg a málnádat nem rakják az uborka mellé.
2023. máj. 9. 07:35
 20/23 anonim ***** válasza:
69%
Éjjel a normális ember alszik, mivel reggel suli, később munka van és hétvégén se szabad felrúgni az alvási ritmust, mert egészségtelen. Felnőtt vagyok, de ha én 10-kor érek haza az már problémás. 3-4-kor szinte csak bepiált bunkó parasztok vannak az utcán, a kivétel olyan ritka, hogy nem érdemes miattuk felrúgni az életed.
2023. máj. 9. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!