Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem hadjak hogy...

Szüleim nem hadjak hogy önmagam legyek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan már 17 éves fiú vagyok, szüleim nem nagyon akkarnak későn elengedni és későn sem haza jönni amikor többi haveromal vagyok 10 után mindig hívnak hogy merre vagyok menyek haza, igy mindig kell tartsam magam az időhőz és nem érzem jól magam feszült vagyok vagy ha 12 ig ülök mikor haza megyek kiabálnak és veszekednek többi haverjaim van úgy hogy 3-4 kor mennek haza és úgyse szolnak semmit, szerintetek mit tegyek nem biznak benne elég e? Amúgy Jehova Tanúi és mindig azt mondjak hogy akikkel baratkozok nem jó tarsasag, pedig semmi rosszat nem csinalnak és ők is jól ismerik őket!

2023. máj. 8. 20:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem csodálom hogy nem engednek el, igazuk van. De nem mert Jehova tanúi, hanem mert 17 éves létedre általános negyedik szintjén se vagy.
2023. máj. 8. 20:15
 2/23 A kérdező kommentje:
#1 miről gögyögsz mert nem értem?!
2023. máj. 8. 20:21
 3/23 Username666 ***** válasza:
88%
1.nek igaza van, kissé nyersen fogalmazott, de szerintem próbálj meg velük beszélni, hogy majdnem felnőtt vagy már. Hidd el segíteni fog és értékelni fogják ha normálisan állsz hozzá a dolgokhoz.
2023. máj. 8. 20:45
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Csak agyban nem felnőtt, két szót nem képes leírni normálisan. Maradjon csak otthon aki agyban gyerek.
2023. máj. 8. 20:56
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Hát az még egy dolog, hogy a szüleid szektatagok, de te még egy szót alig tudsz leírni, a szövegalkotástól pedig még fényévekre jársz.:D
2023. máj. 8. 21:06
 6/23 anonim ***** válasza:
59%
Miféle putri környék ahol a kiskorúak csavarognak az éjszakába?
2023. máj. 8. 21:24
 7/23 anonim ***** válasza:
51%
Troll
2023. máj. 8. 22:06
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg ugyanaz a gyökér írja ki a sok marhaságot.
2023. máj. 8. 22:12
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Esélyes, mert amugy elég egyértelmü lenne, hogy nem a papírforma szerinti kort nézik a szülők.
2023. máj. 8. 22:18
 10/23 anonim ***** válasza:
96%

Jehova nélkül még talán el is hittem volna.

Vagy direkt írt ennyire ótvarul, vagy tényleg vissza kéne mennie az általánosba. Ennyi idősen az embernek akkor is tudni kéne ennél helyesebben írni, ha nem az olvasás rabja.

2023. máj. 8. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!