Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Számonkérnéd, tennél rosszalló...

Számonkérnéd, tennél rosszalló megjegyzéseket, ha a gyereked szerinted sokat költene a hobbiára, ha tőled emiatt nem kérnek több pénzt?

Figyelt kérdés

Tehát abból gazdálkodik, amit ünnepekre ajándékba kap, meg az alap zsebpénzéből, meg a diákmunkás fizujából.

Ilyen esetben számonkérnés rajta, hogy mi mennyibe került? Tennél rosszalló megjegyzéseket, ha szerinted túl sokba került valami?

2023. máj. 6. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Rosszalló megjegyzést tenni, mert szerintem valami? Mi az, hogy szerintem? Számomra túl sok? Nem az én hobbim, nem nekem veszi, hanem az ővé, magának veszi. Inkább az számít, hogy szerinte( számára) megéri-e. A rosszalló megjegyzésnek semmi értelme, nem a nyitott kommunikáció, együttműködés az alapja, így káros. Van amikor a legértelmesebb gyerek is olyan hülyeséget csinál, hogy egyből megáll az eszed egy percre, de akkor is azt kell kutatni, hogy ő miért csinálja azt, és segíteni neki, hogy egy jobb módot találjon. Támadás helyett segítés.
2023. máj. 7. 10:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Érdeklődnék persze, hogy mire és mennyit költött el, de amíg az nem káros ránézve (nem cigit, vagy egy icost, vagy e cigit ilyesmire) addig nem szólnék.
2023. máj. 10. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!