Számonkérnéd, tennél rosszalló megjegyzéseket, ha a gyereked szerinted sokat költene a hobbiára, ha tőled emiatt nem kérnek több pénzt?
Tehát abból gazdálkodik, amit ünnepekre ajándékba kap, meg az alap zsebpénzéből, meg a diákmunkás fizujából.
Ilyen esetben számonkérnés rajta, hogy mi mennyibe került? Tennél rosszalló megjegyzéseket, ha szerinted túl sokba került valami?
Nem nyelvtan náciskodni akarok, de csak engem idegesít, hogy mostanában sokan egyszerűen mellőzik a szavakban a j ill. a ly betűket?
"Hobbiára" Valakinek " hobbia" van, nem hobbija?
Gyakran látom azt is, hogy " mien" a milyen helyett, vagy azt, hogy " ien" az ilyen helyett.
Vagy én maradtam le az újabb nyelvtani szabályokról? ( vagy azabáokról 🤣🤣🤣)
Bocs az offért!
Életkora kérdése.
Amikor már "mindjárt kirepülhet" korban van, érdemes beszédbe elegyedni vele a fontossági sorrend végett. Szülő-Yemen viszonya határozza meg hogy menyire lesz fogékony.
#4.Nyelvből előbb-utóbb kikopnak a j betűk, legalábbis amik különböző segédhangként vannak ott.
Kérdésre:
Nem, pontosabban nagyon nem.
Mert utána ugyan úgy meg fogja venni, csak titkolózik majd róla és nem teszi szóvá, kvázi csak a bizalmat csorbítja egy ilyen felesleges konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!