Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem csinál semmit egy...

Miért nem csinál semmit egy szülő akinek a gyereke még 36 évesen is otthon ül és csak néhanapján dolgozik?

Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 16:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Nagybátyám ugyanez 55 évesen 😂
2023. máj. 5. 18:51
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

Ha a szülő fizetése olyan magas, hogy el tudja tartani akkor mi a probléma? Irigység? Csak lehetőleg örökség is legyen majd magas, mivel nyugdíjat nem nagyon fog kapni a gyerek így.

Nekem is tehetősebbek a szüleim és nagyszüleim, úgyhogy én se szakadok meg. Cserébe segítek nekik, nem is keveset, ők meg kipótolják a 4 órás melóban kapott fizetésem, meg majd minden örökség rámkerül, egy része már rajtam is van.

2023. máj. 5. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Tudod kérdező, nem a szocializmusban élünk, hogy bárkit felvesznek, kényelmes munkahelyre és még meg is él.

Aki nem tartozik az alfák közé, azoknak nem vonzó, hogy a semmiért kidolgozzák a belüket, már ha egyáltalán felveszik az embert vagy visszajeleznek egy állásinterjún.

Ha nincs családja, netán egyedüli gyerek, akkor még meg is élnek.

Ezért tart itt az ország, mert a többség irigy, buta, másokkal foglalkozik és még mindig azt hiszik, hogy a kádár-rendszerben élünk.

2023. máj. 5. 19:46
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom, de jó lett volna nekem is ilyen balek szülő aki eltart, mert csak a verés jutott.
2023. máj. 5. 19:49
 15/19 anonim ***** válasza:
13%

13

Ne oszd már az incel fszságot! Mi köze ennek az "alfákhoz"? AKi akar az talál munkát. Amúgy te mit szívtál?

2023. máj. 5. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Dolgozás alatt a munkába járást érted?

Honnan gondolod, hogy nem dolgozik?

Egy szellemi munkás is "csak ül".

2023. máj. 6. 00:47
 17/19 anonim ***** válasza:
31%

Persze, a nem alfáknak is van munka.Csak a lelkesedés nem ugyanaz.

Vagy te elmennél dolgozni, ha amúgy a munka is rossz, a körülmények is, és még MEGÉLNI sem tudsz?(Nem jól élni).

Ugyanúgy nem ér el semmit, 10 év múlva se lesz előrébb.

És ha mindenről lemondtál, kuporgattál jön 10 évente egy válság, elinflálódik a megtakarításod.

Nyugdíjból amúgy se fog megélni, már ha él addig, mert 40 évig ilyen kilátástalanságban nem sok jóra számíthat egy átlag/átlag alatti.

Ugyan mi értelme már fiatalon beállni a sorba, ha valaki nem szorul rá?

2023. máj. 6. 05:16
 18/19 NTBS ***** válasza:
28%
Túl van szeretve.
2023. máj. 6. 07:04
 19/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, de kérdezd meg anyukádat.
2023. máj. 12. 08:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!