Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet anyámmal? Szimplán...

Mi lehet anyámmal? Szimplán csak öregszik, vagy mi lehet?

Figyelt kérdés

Viszonylag normálisan lehetett vele eddig beszélni. Mostanában meg olyan fura lett. Ha valami nem úgy van, ahogy kigondolja, akkor már besértődik. Kitalál valamit ami csak az ő fejében létezik. Mondok neki valamit, tökre kiforgatta. És azóta ilyen, mióta megmondtam neki, ne szóljon bele a dolgaimba. Elváltam a férjemtől, van egy gyerekem, másfél éve egy új párom. Erre kitalálta, hogy majd ő beszél az ex férjemmel, aki egy nárcisztikus ember, hogy majd szépen fizessen ki. Mert őrá majd hallgat. Végig nézte, hogy 20 év alatt hogyan épített le a férjem, hogyan tett tönkre. Sosem szólt bele a dolgainkba. Most párszor felhívta az exem névnap ilyenek, rögtön levette a lábáról, hogy milyen rendes ember. Az új páromnak turkálna a tárcájában. Nem élünk együtt még, de már házat fogunk venni. A gyereket szerinte szarul nevelem.

Most jött egy családi ünnep, ahova érzelmi zsarolás miatt el kell mennem, vinnem kell ajándékot is. Ma szóltak, hogy mégiscsak kell ajándék. Tudják jól, hogy anyagilag nagyon szarul állok, egyedül nevelem a gyereket albérletben. Eddig ilyenkor az volt, hogy mondta, mondjuk azt, hogy ketten adjuk az ajándékot. Most még pénzzel sem szállhattam bele az ajándékba. Megkértem, hogy egy dolgot nézzen meg ott, ahol lakik, mert nálunk nem kapható. Csak hímzett, hámozott, hogy miért nem tudja megoldani. Már most nem is akar velem sokáig beszélgetni, holott korábban órákig tudott beszélni. Bezzeg sógornőm ugrasztotta, hogy akkor kedden nyitásra melyik boltban kell lennie, oda szaladt, majd rohant mindenhova, ahol tudott venni olyan ruhát, ami a sógornőm száján kiesett. Én segítsek tesómnak kaját rendelni, ne legyek már antiszociális, mert szegény tesóm. Meg szegény sógornőm. Mert milyen kevés pénzük van. Sosem vett engem számba, mondván én úgyis megoldom. Vettem egy kocsit, ami kicsit leharcolt, de arra volt pénzem. A másikat örültem hogy eladom. Erre jön nekem, hogy várni kellett volna, mert akkor spóroljak és vegyek egy újabbat, ami jobb. És nem érti meg, hogy kevés a fizum, nincs lehetőségem másik helyre menni. Exem kiforgat mindenből. De csak tesómék számítanak, meg ők. Úgy érzem, már ő is magamra hagyott és senkire nem számíthatok.

2023. máj. 4. 10:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Soha ne hagyd szó nélkül ha bunkók! Húzd meg a hatarodat?
2023. máj. 7. 20:24
 22/23 anonim ***** válasza:
14-es ez a játszma miért jobb mintha megmondana neki h hol a határ meg mi nem tetszik neki?!
2023. máj. 7. 20:25
 23/23 anonim válasza:
Öregszik szimplán.
2024. febr. 27. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!