Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek sem akarja már...

Szerintetek sem akarja már tartani az igényt a gyerekére?

Figyelt kérdés
Volt párom lelépett 1 héttel a szülésem előtt, már 1 hónapos múlt a kicsi. Meg sem próbált keresni minket, pedig azzal dobált hogy legjobb ügyvéddel jön ha eltiltom tőle (ez sosem fordult meg a fejemben még az embertelen viselkedése végett sem, hisz mégiscsak a gyerek apja). Az elmút 1 hónapban sem ő sem a családja nem próbált meg keresni minket. Nem tett lépéseket ezügyben. Én holnap megyek az ügyvédhez mert úgy voltam vele 1 hónap várakozás bőven elég volt hogy bebizonyítsa a szándékait. Persze új kapcsolata az már van (nem lényeg a sztoriban tudom, de ez is sokat elmond róla..). Csak azt nem értem mi változhatott meg benne ilyen rövid időn belül? Azt elfogadom ha belőlem kiábrándult, de hogy a saját kislánya ennyire nem érdekli? A szívem szakad meg érte. Legszívesebben a közelébe sem engedném de igenis kötelessége minimum fizetni ha már megcsinálta. Nektek mi a véleményetek erről?
2023. máj. 3. 21:00
1 2 3
 21/30 NTBS ***** válasza:
100%
Vállalta az apaságot? Mert, ha nem, akkor nincsenek jogai.
2023. máj. 4. 06:45
 22/30 anonim ***** válasza:
71%

Egyszer már írtál ide, akkor nem kaptál elég választ? Ott még azt hiszem folyamatosan bántalmazott is szóban a pasid, azért léptél le, de ugyanígy azon rugóztál, jaj a gyerek, jaj a gyerek.

Már ott megmondtuk, ne tedd ki a gyerekedet ennek a f...roknak.

2023. máj. 4. 08:03
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Honnan tudod hogy ugyanaz a személy lenne? Utolsó.
2023. máj. 4. 08:41
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
Mintha nem jutna minden sarokra olyan selejt faszi, aki felcsinálni tudja a nőt, de nevelni a gyereket már nem hajlandó...
2023. máj. 4. 09:55
 25/30 anonim ***** válasza:
31%
Majd a következő pasi.
2023. máj. 4. 13:42
 26/30 anonim ***** válasza:
2023. máj. 4. 16:57
 27/30 anonim ***** válasza:

6 pl lányom apja is lelépett 5 év után, a lányom 1 hetes volt. Neki van egy lánya, aki akkor volt 12 éves és 3 éves korától Ő nevelte. Aztán az a lánya is velem maradt, egyik gyerekével se foglalkozik...szóval hidd el hogy van bőven olyan, aki hirtelen teljesen megváltozik...mondjuk itt az anyja a közelbe költözött, akkor kezdődtek a gondok.

Kérdező, apasági van? Ha nincs akkor add be a keresetet, ha van akkor a gyerektartásra! Az a gyereknek jár.

Ha annyira látni akarná, már jelentkezett volna.

A többi majd alakul.

2023. máj. 5. 01:48
 28/30 anonim ***** válasza:
27 vagyok, ha nincs apasági megkell nevezni, tesztet csinálnak. A vesztes fél fizeti a teszt árat és a perkölcséget.
2023. máj. 5. 01:51
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindig vannak előjelek, de a szerelem és a kell valaki társnak vakkà teszi az embert. Tudom, mert én is így voltam. Ráadásul vannak nemcsak záptojást érdemlő színészek is, akik a céljaik elérésének érdekében megtesznek mindent.

Elkell végre felejteni a kislányos álmokat egy gyerek vállalás előtt. A faszik gondtalanul lelépnek akár van gyerek akár nincs. Kevés az akinek tényleg a gyerek lesz a főbb, és nem a saját farka. Ezek tudatàban kell gyereket szülni. Nincsen garancia a holtodiglanra. És nem is érdemes kínlódni egy olyan kapcsolatban, ahol csak rengeteg megterhelő kompromisszum árán tudnak a felek együtt maradni. Kevés ember van, akik tényleg összeillenek. Sok tartós kapcsolatban is csak a látszat fenntartása a lényeg. Belül viszont szét van rohadva az egész. Én már régen elengedtem a kislányos meséket. Egyszerűen jóval többen nem alkalmasak tartós kapcsolatra, mint igen. Nehéz ezzel szembenézni, de a strucc politika sem lesz eredményes. Az meg, hogy régen is mennyien maradtak együtt, mert rákényszerítették magukat a sírig tartó vegetálásra, nekem nem követendő példa. Inkább egyedül, mint egy olyan emberrel elpocsékolni az egyetlen életem, akinek rengeteg mindent elkell viselnem, csak velem maradjon. Egyszerűen nem éri meg nekem. De mindenki azt csinál amit akar, de vállalja is a következményeit.

2023. máj. 5. 04:05
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ez sokkoló... Eddig is tudtam hogy vannak ilyen férfiak, de mikor szembesülök egy ilyen kérdéssel, megdöbbentő komolyan.

Biztosan nekem van szerencsés életem, de én még nem találkoztam ennyire féreg férfival, se párkapcsolati szinten, se családban, semmi.

Kérdező, szerintem erre eléggé kevés ember gondol... Ezért se szabad ítélkezni feletted.

Azért, hogy a szülés előtt 1-héttel elhagy, majd összejön egy másik nővel is, olyan szintű féregség, hogy senki se feltételez ilyet... Olyat talán igen, hogy nehézséget okoz majd neki az apaság, de az hogy mindent borítson egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben?

Szerintem kérj gyerektartást. Ennyivel azért járuljon hozzá, nyilván. Hiába követeli a lathatásokat, ahhoz tennie is kell, elkell mennie, időt kell belefektetni, hát jöjjön, kit érdekel, ha rosszul viselkedik a kislánnyal akkor a gyamügyre fogsz fordulni úgy is. Míg ilyen pici nem viheti majd el tőled a gyermeket.

2023. máj. 5. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!