Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek sem akarja már...

Szerintetek sem akarja már tartani az igényt a gyerekére?

Figyelt kérdés
Volt párom lelépett 1 héttel a szülésem előtt, már 1 hónapos múlt a kicsi. Meg sem próbált keresni minket, pedig azzal dobált hogy legjobb ügyvéddel jön ha eltiltom tőle (ez sosem fordult meg a fejemben még az embertelen viselkedése végett sem, hisz mégiscsak a gyerek apja). Az elmút 1 hónapban sem ő sem a családja nem próbált meg keresni minket. Nem tett lépéseket ezügyben. Én holnap megyek az ügyvédhez mert úgy voltam vele 1 hónap várakozás bőven elég volt hogy bebizonyítsa a szándékait. Persze új kapcsolata az már van (nem lényeg a sztoriban tudom, de ez is sokat elmond róla..). Csak azt nem értem mi változhatott meg benne ilyen rövid időn belül? Azt elfogadom ha belőlem kiábrándult, de hogy a saját kislánya ennyire nem érdekli? A szívem szakad meg érte. Legszívesebben a közelébe sem engedném de igenis kötelessége minimum fizetni ha már megcsinálta. Nektek mi a véleményetek erről?
2023. máj. 3. 21:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Konnyu itelkezni 5-os, 6-os, de az ember mit csinaljon akkor, ha ennek esetleg nem volt jele? Illetve a terhesseg mar adott?

En nem voltam ilyen helyzetben, de a legjobb baratnom igen.

Hazassag, kutya, tervezett gyerek, latszolag szereto ferj. Aztan a terhesseg 30. heteben a ferj kozolte a semmibol, hogy akkor o most szerelmes lett egy masik nobe es koltozik.

Nyilvan en nem lattam bele annyira a kapcsolatukba, nem tudom mennyire volt barmi gyanus, de a baratnom szerint ennek nem volt jele vagy legalabbis nem vette eszre.

Na ilyenkor mit csinalnatok? Mi az, hogy nem szulnetek? A baba bent nem maradhat…:)

Apuka a gyermeket soha nem kereste egyebkent, kivancsi se volt ra, pedig o is akarta.

Kar itelkezni, de tenyleg.

2023. máj. 3. 21:52
 12/30 anonim ***** válasza:
89%
9, nem. Általában kivárják míg biztosan megmarad a baba. Sőt, olyan is akad, aki a második után tesz így. Vannak ám csodák, sok ember saját magát sem ismeri. Azt hiszi, erre vágyik, majd rájön, hogy mégsem. Furcsa, mi?
2023. máj. 3. 21:53
 13/30 anonim ***** válasza:
95%
"Nők amúgy miért szülnek ilyen férfiaknak gyereket?" Talán mert a pasik jelentős része csak akkor mutatja ki a foga fehérjét, ha terhes a csaj? Amíg csak punci van, addig minden szép és jó, de ha felelősség is van, átmegy vadbaromba.
2023. máj. 3. 22:03
 14/30 anonim ***** válasza:
99%
Nem sokan. Ezért se vállalok gyereket. Az a vicces mikor saját gyerekére nem tart igényt, de következő delikvenst meg már teherbe ejti.
2023. máj. 3. 22:06
 15/30 anonim ***** válasza:
94%
Én meg azt nem értem, miért ítélkezik csomó ember úgy, hogy még a saját életéről sincs fingja sem. Ráadásul nem is válasz a kérdésre…
2023. máj. 3. 22:08
 16/30 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy feljön a téma hogy minek szülök ilyen embernek. Nyilván ahogy többen is írták, nem egy halott kapcsolatba vállaltuk a gyereket és én sem erre számítottam, akkor sem ha szerintetek biztos hogy voltak ennek előjelei.
2023. máj. 3. 22:15
 17/30 anonim ***** válasza:
98%
Van segítséged? Jól vagy?
2023. máj. 3. 22:21
 18/30 anonim ***** válasza:
80%
17, szüleire számíthat, de nincs jól, sokadik kérdést írja ki, én is ezért ajánlottam a szakembert. Hátha ő tudna másképp segíteni mint a közvetlen környezet.
2023. máj. 3. 22:54
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Épp csak a lényeget nem írtad le. Ha apuka lelépett, készült egyáltalán apasági nyilatkozat? Mert ha nem, akkor szimplán elfelejthetitek egymást, nem vagy rákényszerítve a kapcsolattartásra (és ő sem a gyerektartásra). Szerintem ezzel járnál a legjobban, amúgy.

Ha harcolni akarsz a gyerektartásért, de nem készült apasági, akkor kell egy teszt is, hogy tényleg ő az apa, az hosszabb bírósági procedúra lesz.

2023. máj. 3. 23:16
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az jön le hogy sose szeretett igazán. Csak valamit megláttál benne amit túl gondoltál ő még sajnos mást látott. Véletlenül sem sértegetni akarlak, csak azért mondom hogy máskor már figyelmesebb legyél és vedd észre a dolgokat. A gyerek azért sem érdekelheti mert te sem érdekled szomorú és borzasztó ezt leírni. De egyéb véleményt nem tudok hozzá tenni viszont a legjobbakat kívánom.
2023. máj. 3. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!