Szerintetek sem akarja már tartani az igényt a gyerekére?
Konnyu itelkezni 5-os, 6-os, de az ember mit csinaljon akkor, ha ennek esetleg nem volt jele? Illetve a terhesseg mar adott?
En nem voltam ilyen helyzetben, de a legjobb baratnom igen.
Hazassag, kutya, tervezett gyerek, latszolag szereto ferj. Aztan a terhesseg 30. heteben a ferj kozolte a semmibol, hogy akkor o most szerelmes lett egy masik nobe es koltozik.
Nyilvan en nem lattam bele annyira a kapcsolatukba, nem tudom mennyire volt barmi gyanus, de a baratnom szerint ennek nem volt jele vagy legalabbis nem vette eszre.
Na ilyenkor mit csinalnatok? Mi az, hogy nem szulnetek? A baba bent nem maradhat…:)
Apuka a gyermeket soha nem kereste egyebkent, kivancsi se volt ra, pedig o is akarta.
Kar itelkezni, de tenyleg.
Épp csak a lényeget nem írtad le. Ha apuka lelépett, készült egyáltalán apasági nyilatkozat? Mert ha nem, akkor szimplán elfelejthetitek egymást, nem vagy rákényszerítve a kapcsolattartásra (és ő sem a gyerektartásra). Szerintem ezzel járnál a legjobban, amúgy.
Ha harcolni akarsz a gyerektartásért, de nem készült apasági, akkor kell egy teszt is, hogy tényleg ő az apa, az hosszabb bírósági procedúra lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!