Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek sem akarja már...

Szerintetek sem akarja már tartani az igényt a gyerekére?

Figyelt kérdés
Volt párom lelépett 1 héttel a szülésem előtt, már 1 hónapos múlt a kicsi. Meg sem próbált keresni minket, pedig azzal dobált hogy legjobb ügyvéddel jön ha eltiltom tőle (ez sosem fordult meg a fejemben még az embertelen viselkedése végett sem, hisz mégiscsak a gyerek apja). Az elmút 1 hónapban sem ő sem a családja nem próbált meg keresni minket. Nem tett lépéseket ezügyben. Én holnap megyek az ügyvédhez mert úgy voltam vele 1 hónap várakozás bőven elég volt hogy bebizonyítsa a szándékait. Persze új kapcsolata az már van (nem lényeg a sztoriban tudom, de ez is sokat elmond róla..). Csak azt nem értem mi változhatott meg benne ilyen rövid időn belül? Azt elfogadom ha belőlem kiábrándult, de hogy a saját kislánya ennyire nem érdekli? A szívem szakad meg érte. Legszívesebben a közelébe sem engedném de igenis kötelessége minimum fizetni ha már megcsinálta. Nektek mi a véleményetek erről?
2023. máj. 3. 21:00
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
21%
Az, hogy jó lenne felkeresned egy pszichológust a kislányod érdekében. Olyan régóta zaklatod magad, hogy a picinek teszel rosszat. És ezt nem gonoszságból mondom, hanem mindkettőtök érdekében. Nem gyógyszert adna, hanem beszélgetne veled. Tele vagy feszültséggel, de a pici élete már így kezdődik, ő nem az apja érzéseit veszi át, hanem a tiédet.
2023. máj. 3. 21:04
 2/30 anonim ***** válasza:
97%
A gyerektartásra tarthatsz igényt. Értesíted apát, nagyszülőket, hogy megszületett a baba, aztán majd eldöntik, hogy mit akarnak
2023. máj. 3. 21:05
 3/30 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván szarnak bele. De kérdező, ha embertelen viselkedésünké tartod az exed, minek akarod a gyerek közelébe? Inkább örülj hogy lekopott, és a gyereked nem lesz kitéve egy ilyen ráhatásának..
2023. máj. 3. 21:15
 4/30 anonim ***** válasza:
85%
Pontosan, jobb neki így, mintha lenne a kalsszikus huzavona.
2023. máj. 3. 21:31
 5/30 anonim ***** válasza:
58%
Én ilyen embernek se szültem volna.Gyerektartást viszont kérhetsz attól függetlenül,hogy ő nem akarja látni a kicsit.
2023. máj. 3. 21:35
 6/30 anonim ***** válasza:
57%
Nők amúgy miért szülnek ilyen férfiaknak gyereket? Azt senki ne akarja nekem bemesélni, hogy az, aki egy héttel a szülés előtt hagyja ott a terhes párját, az eddig csodálatos apa material volt.
2023. máj. 3. 21:37
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
A pénzért cserébe (ami jára gyereknek , ez tény) állandóan vegzálni fog benneteket a láthatással. Nem mintha érdekelné a gyerek, csak azért, hogy megkeserítse az életeteket.
2023. máj. 3. 21:38
 8/30 anonim ***** válasza:
81%
Jajj már 6-os. Azért szül, mert nem gondolja, hogy ekkora fertelmet művel az adott ffi. Ha tudod, hogy el fogsz esni, akkor elötte leülsz.
2023. máj. 3. 21:45
 9/30 anonim ***** válasza:
63%
És nyilván semmilyen erre utaló jel nem volt. A tenyerén hordozta a hölgyet, és már a babaszoba falát festette rózsaszínre, mikor egyik napról a másikra lelépett.
2023. máj. 3. 21:50
 10/30 anonim ***** válasza:
36%
Ha zötykölődős úton megy a busz, leülsz, mert tudod, hogy valószínűleg el foogsz esni.
2023. máj. 3. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!