Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy "kezdjem" feldolgozni?

Hogy "kezdjem" feldolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, édesanyám rövid időn belül sajnos megfog halni. Borzasztó ebbe még bele gondolni is. Rettegek attól hogy mi lesz ha közlik velem ...

Szeretnék erre még ha furán is hangzik , valamilyen módon felkészülni. Teljesen egyedül fogok maradni ha ő nem lesz.

Van esetleg erre bármilyen módszer, hogy időbe kezdjem el ezt úgymond elfogadni és bele törődni? 18/L

2023. máj. 3. 11:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos nem tudsz rá felkészülni. Hiába olvasol erről, beszélsz bárkinek, nem tudsz úgy beszélni, mintha már megtörtént volna.

Azt javaslom, hogy tőle búcsúzz el már most.

Bárcsak én is megtehettem volna apumnál :(

2023. máj. 3. 13:44
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Pszichológus?
2023. máj. 3. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
A barátok, és a többi rokon tud segíteni. Nagyon sajnálom. Ha tudnálak, megölelnélek. Nekem az segített, hogy szépen ment el, beszélgettünk sokat az utolsó időszakban, nem volt egymás felé megoldatlan ügyünk, rossz érzésünk. Tudta jól nevelt, felkészültem az életre. Nekem a hitem segített. Azóta álmodtam róla, nagyon pozitív volt, nyugodtnak láttam, nagyon jó érzés töltött el közben.
2023. máj. 3. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos az én anyum is most ment el, hosszú betegség után. Én bármit is gondoltam magamról előtte, erre nem lehet felkészülni.

Ha gondolod, írj nyugodtan. Nagyon sajnálom és kitartást kívánok a továbbiakhoz.

2023. máj. 3. 16:17
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Gyászterápia pszichológussal.

Erre sajnos nem lehet felkészülni, csak feldolgozni.

Őszinte részvétem!

2023. máj. 3. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Részvétem, kérdező! A többiek leírtak már minden jó tanácsot, válaszd ki a neked legszimpibb alternatívát.
2023. máj. 3. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Anyukád mindig veled lesz, ezt sose feledd, nem ment el, csak nem tudsz már ebben a világban vele kapcsolatba lépni, de ott van veled. Most mindezt félretéve a gyász egy folyamat, aminek mindenképp végig kell hogy menjen, ne aggódj, szinte minden ember átesik ezen, nem vagy egyedül, támaszkodj a barátaidra vagy akikben megbízol, akár külső segítséget alkalmazva is feltudod dolgozni, de egye soha ne felejts el, ott van veled és sose fog elhagyni téged.
2023. máj. 3. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az már nagyon jó, hogy legalább tudod és fel tudsz rá valamennyire készülni, nem arcul csapásként ér az egész.

Az sokkal szörnyűbb.

2023. máj. 4. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!