A szüleitek vagy nagyszülők vertek vagy aláztak? Esetleg szexuálisan zaklattak?
Nagyszülői részről csak azt tudom megemlíteni, amikor anyám szülte a húgomat, és majdnem egy hónapig kórházban volt vele.
Közben a nagymamám vigyázott rám, ami minden kisebb nézeteltérésnél ordibált velem és ütött.
Önmagában is nehéz volt számomra ez az időszak, rettentő irigy voltam a húgomra, hogy mindenki őt ajnározza, és ilyen hosszú ideig nem láttam az anyámat. Eleve egyke típus vagyok, és annak is tartom magam a mai napig, mert csak hátrányom származott ebből a kényszerített rivális helyzetből (bár szeretem a húgomat alapvetően, főleg azóta, amikor már kevésbé tudják ellenem hangolni). Ebből kiindulva eleve nehéz volt feldolgozni a szituációt 5 éves fejjel, a nagymamám meg egyértelműen nem az a nyugtató “pszichomókus lelkületű” személy volt, aki ezt egyáltalán értette volna.
Nálam volt minden de nem bántam meg!
Az oldal törli azokat a válaszokat ami gátolja a válaszolási kedvet (felnyitja az ember szemét), mivel így kevesebb reklám jelenne meg.
Első válaszoló voltam (mielőtt még törölték).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!