Tehát, hogy van mikulás, télapó, angyalka, stb-stb.
(Most tekintsünk el, ha kérhetem, úgy általánosságban a hitéleti dolgoktól, pl. az angyalok esetében, mert nem az lenne a célja a kérdésemnek, hogy ebbe az irányba egy vitát generáljak.)
Egyet értek az utolsóval is, egyébként én ezért a kedves emlékekért imádom a karácsonyt is ennyire. Tehát tényleg van alapja ennek az egész szokásnak. :)
2023. máj. 1. 11:52
22/26 anonim válasza:
34 vagyok, de máig hoz a "Mikulás" csokit, ez nem korfüggő.
Persze, tudom, hogy nem a Mikulás, de mégis jó érzés :)
2023. máj. 1. 12:02
23/26 anonim válasza:
Az én lányom született realista, ezektől a dolgoktól egyenesen frászt kapott, hisz ez neki azt jelentette, hogy bárki idegen be tud jönni a házba úgy, hogy, észre sem vesszük. Szóval nem sokáig erőltettük, de attól még ugyanúgy várja azóta is az ünnepeket.
2023. máj. 1. 15:07
24/26 anonim válasza:
A mese jó. Játszani jó. Felnőtt gyerekeim vannak, a fiamnak már csak egy papucsa van itthon (30+, családos ember), de abba is minden Mikuláskor kerül csomag. A húgainak is.
Az utóbbi pár évben már az én cipőmbe is került kis csokimiki, valószínűleg a lányoktól. Ha nem tőlük, akkor meg csak a Mikulás lehetett. :-D
Őszintén? Fogalmam sincs, hogy a gyerekeim mióta tudják, hogy nem létezik Mikulás. Sosem volt téma. Mi még mindig azt játszuk, hogy van. Majd ha már unokáim lesznek, akkor még többen tudjuk játszani. Imádom az egésznek a hangulatát.
2023. máj. 1. 19:56
25/26 anonim válasza:
Harmadikos volt a lányom, mikor húsvétkor egy bolt pénztáránál állva megvilágosodott. Egy húsvéti nyúl képe volt a fordulópont. Egyáltalán nem viselte meg. 10 lesz a kicsi, karácsonykor tényként közölte, hogy mi vesszük az ajándékokat, de azért várta a Jézuskát, és a fogát teszi a párna alá. Azt is számon tartotta, hogy a húsvéti nyuszi nem a megszokott tojásokat hozta. Tudja, hogy nincs semmi, de hinni akar benne. Érdekes módon az osztálytársak se veszik el azon gyerekek örömét, akik még hisznek benne.
2023. máj. 2. 06:05
26/26 anonim válasza:
Én 9-10 évesen jöttem rá hogy nem létezik "télapó,jézuska stb" szóval elég sokáig tartott mire leesett.de kinek mi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!