Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy biszexuális vagyok?
Biszexuálisként nem létszükséglet ez a coming out mizéria. A legjobb, ha nem beszélsz róla olyan embereknek, akik nem elég nyitott felfogásúak. Egyedül akkor van értelme, ha már találtál egy azonos nemű személyt, és komoly a kapcsolatod vele.
Az enyém pont a vallás és a szüleim szélsőséges konzervativitása miatt nem fog megtörténni soha, mert annak vérre menő gyűlölködés lenne a vége, esetleg ki is tagadnának.
17 évesen még sehogy nem kell elmondanod a családnak, de valójában senkinek.
Mondjuk én 47 évesen sem mondanám el, mert a magánügyem, aztán majd vagy rájönnek, vagy sem.
Ha kizárólag meleg lennél, az kicsit más történet, de azzal is ráérnél még egy darabig.
Miért kell bejelenteni ? Én se szaladtam át hozzájuk hogy 39 évesen megszerettem a tokfozeleket. De olyanról se hallottam hogy valami coming outolna mert az idősebbeket szereti, vagy a kovereket vagy bdsm fan.
Ez az onkreklamozas mostanában eléggé visszas, jogod van azzal szexelni akivel akarsz de miért kell ezt egy családi ebédnél ecsetelni ? Mi a célod vele ?
mint klasszikus, keresztény-konzervatív értékek szerint mindenkit és mindent gyűlölő szülő amúgy meleg kölyke nem értem, hogy mi ez a coming-out-kényszer az anyagilag, jogilag szüleiktől függő és nekik alárendelt gyerekek körében... értem hogy nagyon vágyja a kis lelked a hollywoodi stílusú happyendet, hogy "comingout, mindenki sír, apu kiborul és mond három csúnya szót, utána megint sírás, megható zene, és rájönnek hogy minden mindegy és csak az a fontos, hogy a gyerekük vagy és szeretnek bármi is vagy", de lássuk be a valóság 99.99% esetben nem ez lesz.
nem lesz happyend, ezt megígérem neked. azt viszont gondold át, hogy legrosszabb esetben nincs hova menekülnöd, egy 17 évest még visszatoloncol a rendőrség a szüleihez, és ne hidd egy pillanatig hogy bárki ebben az országban egy bzi kis kölyök mellé állna két "tisztességes felnőttel" szemben. legalább azt várd ki, hogy betöltsd a 18at, ha mindenáron ragaszkodsz hozzá hogy kifejtsék neked rólad az egyáltalán nem támogató véleményüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!