Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a szüleim eléggé vallásosak és hát nagyon félek hogy mit szólnának ha csak úgy eléjük állnék ezzel az egésszel de nagyon szeretnék már coming out-olni mivel nem szeretek titkolózni előttük

2023. ápr. 18. 23:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Biszexuálisként nem létszükséglet ez a coming out mizéria. A legjobb, ha nem beszélsz róla olyan embereknek, akik nem elég nyitott felfogásúak. Egyedül akkor van értelme, ha már találtál egy azonos nemű személyt, és komoly a kapcsolatod vele.

Az enyém pont a vallás és a szüleim szélsőséges konzervativitása miatt nem fog megtörténni soha, mert annak vérre menő gyűlölködés lenne a vége, esetleg ki is tagadnának.

2023. ápr. 19. 00:46
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Felesleges elmondani, amíg nincs kihatással az életükre. A szexuális életed részleteirõl is beszámolsz majd, hogy hogyan, hányszor, milyen pózban csináljátok? Vagy ha azt nem mondod el, az nem titkolózás, viszont ha nem mondod el kikre gerjedsz, az titkolózás?
2023. ápr. 19. 02:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene ezt az külön bejelentened?
2023. ápr. 19. 05:40
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

17 évesen még sehogy nem kell elmondanod a családnak, de valójában senkinek.

Mondjuk én 47 évesen sem mondanám el, mert a magánügyem, aztán majd vagy rájönnek, vagy sem.

Ha kizárólag meleg lennél, az kicsit más történet, de azzal is ráérnél még egy darabig.

2023. ápr. 19. 05:43
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha nincs komoly kapcsolatod felesleges elmondanod. Ebben a korban sokan nyitottabbak a saját nemük iránt is, a szexuális fejlődés természetes része. Annyi, hogy ezt régebben sima kíváncsiságként kezelték, most már mindenki elkönyveli, hogy akkor biszex.
2023. ápr. 19. 08:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút elfogadó vagyok heteróként, de én is feleslegesnek tartom ezt bejelenteni. Majd ha lesz egy olyan párod akit be akarsz mutatni nekik és az megegyező nemű akkor ráérsz ezzel, amúgy semmi közük hozzá, hogy kit szeretsz. Ha nem elfogadóak akkor csak balhéznak majd, ami nem hiányzik neked.
2023. ápr. 19. 08:32
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Felesleges az ilyet bejelenteni, minek?
2023. ápr. 19. 08:36
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

Miért kell bejelenteni ? Én se szaladtam át hozzájuk hogy 39 évesen megszerettem a tokfozeleket. De olyanról se hallottam hogy valami coming outolna mert az idősebbeket szereti, vagy a kovereket vagy bdsm fan.

Ez az onkreklamozas mostanában eléggé visszas, jogod van azzal szexelni akivel akarsz de miért kell ezt egy családi ebédnél ecsetelni ? Mi a célod vele ?

2023. ápr. 19. 09:04
 19/22 anonim ***** válasza:
55%

mint klasszikus, keresztény-konzervatív értékek szerint mindenkit és mindent gyűlölő szülő amúgy meleg kölyke nem értem, hogy mi ez a coming-out-kényszer az anyagilag, jogilag szüleiktől függő és nekik alárendelt gyerekek körében... értem hogy nagyon vágyja a kis lelked a hollywoodi stílusú happyendet, hogy "comingout, mindenki sír, apu kiborul és mond három csúnya szót, utána megint sírás, megható zene, és rájönnek hogy minden mindegy és csak az a fontos, hogy a gyerekük vagy és szeretnek bármi is vagy", de lássuk be a valóság 99.99% esetben nem ez lesz.

nem lesz happyend, ezt megígérem neked. azt viszont gondold át, hogy legrosszabb esetben nincs hova menekülnöd, egy 17 évest még visszatoloncol a rendőrség a szüleihez, és ne hidd egy pillanatig hogy bárki ebben az országban egy bzi kis kölyök mellé állna két "tisztességes felnőttel" szemben. legalább azt várd ki, hogy betöltsd a 18at, ha mindenáron ragaszkodsz hozzá hogy kifejtsék neked rólad az egyáltalán nem támogató véleményüket.

2023. ápr. 19. 10:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha be is mutatnál valakit, amíg csak szexelgetsz fiúval meg lánnyal is, addig felesleges plusz gondot a nyakadba venni
2023. ápr. 19. 12:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!