Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy biszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a szüleim eléggé vallásosak és hát nagyon félek hogy mit szólnának ha csak úgy eléjük állnék ezzel az egésszel de nagyon szeretnék már coming out-olni mivel nem szeretek titkolózni előttük2023. ápr. 18. 23:19
1/22 A kérdező kommentje:
17L
2023. ápr. 18. 23:20
2/22 anonim válasza:
Szerintem várj vele míg külön költözöl.
3/22 anonim válasza:
Sőt mivel biszex vagy.... max ha bártnőd lesz barát helyett, addig felesleges ezt külön bejelenteni nekik.
4/22 anonim válasza:
Egyre több a b.zi
Ez most olyan divat mint régen a az énekesek, mindenki pl a Jennifer Lopezre akart hasonlítani
5/22 A kérdező kommentje:
1. Rendben és köszönöm
4. Nem hinném hogy divatból tetszenek a lányok is nem értem hogy miért kell egy olyan valakit bántani aki mások segítségét kéri
Szomorú hogy míg én és a többi hozzám hasonló lány/fiú nap mint nap küzd ezzel az egésszel mert sajnos egy olyan világban élünk ahol még egy kicsit sem próbálják elfogadni az ilyesmit de had mondjak valamit a szerelem nem csak a heteróké
Köszönöm
2023. ápr. 18. 23:34
6/22 A kérdező kommentje:
*addig az ilyenek mint te nem érdemelnek meg vetést hogy másokat bánthat kedvére ugye
2023. ápr. 18. 23:37
7/22 anonim válasza:
Addig ne jelentsd be amíg nem próbáltad ki mindkét nemet minden értelemben. Gimiben azt hittem leszbi vagyok aztán azóta férjem van... azóta sem vonzódom a nőkhöz,de kamaszként az ember bizonytalan.
8/22 anonim válasza:
Ebben a korban teljesen normális, hogy "keresgélsz" :) az is normális, ha bi maradsz, de lehet, huszonéveid közepére megállapodsz egy nemnél. Ha úgy érzed, ez éket verne közétek, én sem feltétlen jelenteném be előre. Egyébként meg a szerelem szép dolog, és tök mindegy, mi van a másik lába között, amíg neked örömet okoz és szereted a másikat! :) szerintem is bőven elég elmondani, ha esetleg összejössz egy lánnyal és komolyra fordul a dolog, vagy ha már tisztán látod az orientációd pár év múlva. persze te ismered őket, ha mindent meg tudtok mindig beszélni, és fontos neked, vagy segítene, nyilván mondd nekik, te ismered őket, de számíts rá hogy esetleg nem a legjobban fogadják.
10/22 kék pancake válasza:
Ha vallásosak, akkor inkább titkold, ameddig csak tudod.
Ha lesz majd egy olyan barátnőd, aki miatt érdemes lesz felvállalni, akkor mondd csak el nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!