Hogyan gátolhatnám meg hogy a szüleim kitagadjanak az örökségemből?
8 Mindent megtehet, amíg pszichikailag ép, és nincs befolyásoltság alatt.
De ha kezdődő demencia jelen van a szerződéskötés alatt.
És más egyéb tényezők, amit orvosszakértővel igazolhatóak bebizonyosodik, akkor hogy is van ez?
Mondtam: 10 év kell életében ahhoz, hogy én ne lépjek és amit oroztál nálad maradjon. 1,5 év telt el. Még minimum 8,5 évet életbe kell maradnia és sokkal jobban kell vele tőrődnöd mint jelenleg teszed.
Jah, ha az idős személy egyetlen pillanatig is az életében pszichiátriai kezelés alatt állt zártosztályon( lényegtelen, hogy mikor) akkor ugye tudod, hogy a befolyásoltságot sosem, semmivel nem tudod kivédeni. Főleg ha még tanuk is vannak rá, hogy masszívan befolyásoltság alatt állt.
Itt nem egy pillanat van, ha emlékezetem nem csal 3 hét volt bent?
Gondolom nem véletlenül toltad ki a kérdésedet az idegösszeomlásról és jól tettem, hogy vártam.
:)
11+ Kezdheted felkutatni az országban lévő orvosszakértőket-bár mindegyiket nem tudod lefizetni-hála istennek:) Az orvosi igazolásokat sem tudod eltüntetni, még akkor sem ha olyan helyen melózol ahol mindent meg lehet tenni. Főleg ha van másolat.
Én megspórolnám ezeket a látogatásokat a helyedben, de azt teszel amit akarsz:)
Nincs olyan, hogy örökségem amíg él a szülőd. Addig az az ő vagyona és nem a te örökséged.
Simán el lehet intézni, hogy halála után ne legyen örökség, így nem lesz mit örökölnöd.
Pl elajándékozza, eltartási szerződést köt valakivel, papíron eladja annak a házat akinek szánja és pénzt nem kér érte a valóságban és már nincs is a nevén ház, a pénzét odaadja annak akinek akarja.
Szóval ha ő így dönt, te nem tehetsz semmit.
16 Az ilyenek nem követnek el semmit, csak más éhes a nekik járó dolgokra. A tolvaj nem egyébbért jő, mint hogy lopjon, üljün, pusztítson.
Káin és Áber esete meg tökéletesen ráillik a helyzetre, csak van amikor Isten nem engedi meg, hogy Káin végig vigye a kitervelt tervét, és megállítja egy ponton.Nem engedi, hogy megtudja ölni Abelt.
Ilyenkor Kain rendszerint mindenébáől ki akarja forgatni Abelt, és mindent magának akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!