Van itt olyan, aki szánalmasnak tartja a szülei jópár szokását, de ezt nem mondja el nekik?
“Mondtam, hogy nekem életcélom a teljes ökológiai lábnyomom semlegesítése, azaz az internetezésből fakadó is. Elolvastad?”
- Én erre írtam egy tökéletes megoldást, úgy sem visel gondolom el téged senki ha ennyire buta és tuskó is vagy, a teljes ökológiai lábnyomodat akkor tudod csak eltüntetni ha a föld alatt leszel. Elhiheted hogy egy ilyen pökhendi szarzsák senkinek nem hiányozna.
Egyébként te mitől lettél ennyire fusztrált? Valami démon költözött beléd amitől ilyen vagy? Biztos nagyon utálhatod magadat ha ennyire fusztrált vagy. Amúgy is azt hiszed beveszi bárki hogy az arcod mögött bármi van? Benned nincsen semmi csak utálat és szomorúság, pedig itt vagy fiatalon, annyi boldogság lenne az életben, de te a saját nyomorultságod miatt próbálsz másokat lehúzni, hátha valaki lesüllyed a te szintedre hogy ne legyél ennyire egyedül .
Majd ha jó ember leszel, akkor te is utálni fogod a rossz embereket.
😂😂😂😂😂😂😂de mikor nyírod már ki magadat ????
Amúgy ha jó ember vagy akkor miért utálod magadat ? Vagy akkor te is rossz ember vagy?😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!