Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, aki szánalmasna...

Van itt olyan, aki szánalmasnak tartja a szülei jópár szokását, de ezt nem mondja el nekik?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 22:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kapcsold ki a netet, mert az is erősen hat a környezetre, hogy te 0-24 a világhálón loghass.
2023. ápr. 15. 13:00
 52/63 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nekem életcélom a teljes ökológiai lábnyomom semlegesítése, azaz az internetezésből fakadó is. Elolvastad?
2023. ápr. 15. 13:04
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd az internettel akkor pl :D
2023. ápr. 15. 13:41
 54/63 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Van róla fogalmad hogy ezzel a kiírt kérdéssel és az értelmetlen válaszaiddal mekkora ökológiai lábnyomot hagysz magad után. Az általad termelt szén-dioxidról metángázról már nem is beszélek. Biztosan sokan szívesen megszabadítanák az utóbbiaktól a Földet a szüleid nagy örömére.
2023. ápr. 15. 13:56
 55/63 A kérdező kommentje:
Ennyi analfabéta idiótát.
2023. ápr. 15. 14:06
 56/63 anonim ***** válasza:
Legalább a szög kibújt.... :)
2023. ápr. 15. 15:01
 57/63 anonim ***** válasza:
100%

“Mondtam, hogy nekem életcélom a teljes ökológiai lábnyomom semlegesítése, azaz az internetezésből fakadó is. Elolvastad?”

- Én erre írtam egy tökéletes megoldást, úgy sem visel gondolom el téged senki ha ennyire buta és tuskó is vagy, a teljes ökológiai lábnyomodat akkor tudod csak eltüntetni ha a föld alatt leszel. Elhiheted hogy egy ilyen pökhendi szarzsák senkinek nem hiányozna.

Egyébként te mitől lettél ennyire fusztrált? Valami démon költözött beléd amitől ilyen vagy? Biztos nagyon utálhatod magadat ha ennyire fusztrált vagy. Amúgy is azt hiszed beveszi bárki hogy az arcod mögött bármi van? Benned nincsen semmi csak utálat és szomorúság, pedig itt vagy fiatalon, annyi boldogság lenne az életben, de te a saját nyomorultságod miatt próbálsz másokat lehúzni, hátha valaki lesüllyed a te szintedre hogy ne legyél ennyire egyedül .

2023. ápr. 15. 15:12
 58/63 A kérdező kommentje:

Majd ha jó ember leszel, akkor te is utálni fogod a rossz embereket.

2023. ápr. 15. 15:15
 59/63 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülyeségek már megvoltak, de akkor ha már jó ember vagy, ez kell a jó emberséghez?
2023. ápr. 15. 15:19
 60/63 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂😂😂😂😂de mikor nyírod már ki magadat ????

Amúgy ha jó ember vagy akkor miért utálod magadat ? Vagy akkor te is rossz ember vagy?😁

2023. ápr. 15. 15:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!