A szülő számára miért fontosabb, hogy a gyereke megfeleljen az ő szánalmas elvárásainak, mint hogy boldog legyen?
Amit te leírsz, az egy nagy semmi. Az nem nézőpontbeli különbség, hogy ők doktort akartak belőled csinálni, és te csak a mesterszakig jutottál.
A valódi nézőpontbeli különbség pl. az, hogy ők feleséggel és gyerekekkel képzelik el a jövődet, te pedig párhuzamosan élsz nemi életet 5-6 emberrel és nem is szándékszol 40 éves korodig változtatni ezen, mert ettől vagy boldog.
Kinek mi. Tőlem pl. elvárták, hogy tanuljak meg angolul. Nem tanultam meg, mégis van munkám és szeretem. De ők továbbra se fogadják el, hogy tökéletesen megvagyok angol nélkül, ezért olyanokat nyomnak a fejemhez, hogy nem keresnék ilyen szarul, ha tudnék angolul.
Namost, ha erről nem bírnak leakadni, akkor mégis hogy mondjam el nekik, hogy meleg vagyok és soha nem lesz se barátnőm, se gyerekem?
Nem vagy képes megtanulni angolul? Hát ez pedig igazán nem egy nagy elvárás.
A továbbiaktól függetlenül is egy önző, szánalmas alak vagy.
9 én se vagyok képes mert nem akarok és? Németül pl tudok perfekt.
Kérdező, közlöd velük és kész. Ha nem fogadják el nem tudsz semmit tenni. Elengeded és eléd az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!