A szülő számára miért fontosabb, hogy a gyereke megfeleljen az ő szánalmas elvárásainak, mint hogy boldog legyen?
Ne haragudj, először szimpatizáltam veled, mert azt hittem, hogy a szülők tönkre teszik az elvárásaikkal az életed, de amilyen arrogáns stílusban írsz, az eléggé bicskanyitogató.
Valaki megpróbál neked segíteni, leírja a személyes történetét, együttérez veled, erre te annyit nyögsz oda, hogy "Amit te leírsz, az egy nagy semmi." Honnan tudod, hogy a másik embernek nem volt egy nagy csata ezt rendezni a szülőkkel? Ki vagy te, hogy a mások traumái fölött ítélkezz, hogy mi a nagy semmi meg mi nem az?
Ha pedig már itt tartunk. Én tudok angolul, használom is nap mint nap a munkám miatt. Akkor most én is írjam neked, hogy a te bajod egy "nagy semmi"? Mert angolul ma már igazán nem egy nagy dolog megtanulni. Konkrétan filmek, videók, zenék tömkelege áll a rendelkezésedre. Akkor mi a probléma? Kicsit vegyél vissza, legyél megértőbb és alázatosabb másokkal szemben, akkor talán te is több megértést fogsz kapni. És tanulj meg angolul! ;)
"te pedig párhuzamosan élsz nemi életet 5-6 emberrel"
Hát, nem (hím)ribit akartak nevelni.
"Honnan tudod, hogy a másik embernek nem volt egy nagy csata ezt rendezni a szülőkkel?"
Mert hangsúlyos dologban nem volt nézeteltérése a szüleivel. Gyakorlatilag ő is egy ugyanolyan átlagos magyar életvitelt szeretne folytatni, mint a szülei. Náluk mindössze az volt a nézeteltérés, hogy doktorival végezze-e a munka-alvás-gyerkfürdetés triót. Azért ez jelentősen egyszerűbb probléma, mint az esetem, ahol magát a magyar emberek létezésenek értelmét kérdőjelezem meg.
Pont erről beszélek, hogy a ti gyereketeknek kötelező monogám párkapcsolatban élnie, és ha nem abban él, ti nem támogatjátok őt. Az nem számít nektek, hogy boldog-e, csak éljen, ahogy ti akarjátok.
Drogos, nemibeteg, buta, hidegvérű buzzancs vagy én meleg. Egyáltalán nem hasonlítunk.
- 26 meleg férfi aki tud angolul és tiszteli a családját és saját magát.
Kérdező, azért engedd már meg, hogy ha valaki szülő, akkor továbbra se kelljen lemondani az elveiről. De ez marhára nem jelenti azt, hogy eldobná a gyerekét, ha nem felelne meg.
És egyébként nekem szülőként fontosabb lenne mindennél, hogy boldogabb legyen. Amit Te leírtál, az viszont nem győzött meg arról, hogy Te így boldog lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!