Ahhoz hogy visszakapjam a gépem, szerintetek továbbra is mosolyogjak és tegyek úgy mintha nem hiányozna, közbe próbáljak megfelelni az elvárásaiknak vagy az utóbbi mellett inkább könyörögjek hátha felengednek és nem feledkeznek el róla?
Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt a kiváltó ok. Még anonim fórumon is szeretik az emberek szépíteni a dolgokat, úgy bemutatni a problémát, mintha igazságtalan lenne és ők ártatlanok lennének.
Inkább gondold végig, hohy az állandó gépezés miatt mit veszíthetsz.
az én taktikám az volt, hogy onnantól 1 percet se gépeztem, megmondtam, hogy engem ez akkor már nem is érdekel
aztán amikor nekik kellett volna valami segítséggel a géppel, kitartottam emellett
hamar visszakaptam
Ne könyörögj napi szinten.
Hagyd elaludni az ügyet.
3 nap az semmi. Várj újabb 3 napot (legalább) és egyszer hozd szóba. Ha akkor se adják, akkor maradj csöndben újabb 3-4 napig és utána megint. Ha közben van fitness edzés, akkor ügyelj rá, hogy véletlenül se mulaszd el. Ha jövő hét végéig se adják vissza, akkor kérdezd meg (de ne ingerülten), hogy mikor fogják visszaadni, ill. mit várnak tőled, mit tegyél, hogy visszakaphasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!