Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, aki szánalmasna...

Van itt olyan, aki szánalmasnak tartja a szülei jópár szokását, de ezt nem mondja el nekik?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 22:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%
Aztán a sarki közértből minek sétáljon egy karton vízzel vagy több kiló cuccal? Ha annyira zavar mások közlekedése akkor menj el helyette boltba, ahelyett hogy ilyen miatt nézed le a szüleidet…egyre meredekebbek itt az emberek….nektek tényleg ennyire sok energiátok van hogy marad még amit másokra is eltudtok pazarolni? Kemény…
2023. ápr. 15. 06:51
 32/63 anonim ***** válasza:
84%

Na tessék!! Ezért szüljön és neveljen fel az ember egy gyereket hogy ekkora nyomorék paraszt legyen belőle!!

Annyira tipikus tini vagy, majd kinövöd, vagy ha ilyen nyomorult maradsz, garantáltan egyedül leszel még 40 évesen is, mert egy ilyen kis gonosz nyomorult a kutyának nem kéne.

2023. ápr. 15. 06:55
 33/63 anonim ***** válasza:
78%

Biztosan van ilyen ember akit leírtál. Viszont szülőként én se szólok a kamasz (16 éves) fiamnak hogy milyen szánalmas szokásai vannak. Gondolok itt az ecsethajra, a hülye szelfikre, a +5 fokban kintlévő bokára miközben vacog a hidegtől...

Szorgalmasan fotózom és dokumentálom. Alig várom hogy 10 év múlva megmutathassam ezt neki.

2023. ápr. 15. 08:22
 34/63 anonim ***** válasza:
100%

Persze, minden új generáció hülyének tartja a régit és viszont, aztán elsimulnak valamennyire ezek az ellentétek ha már felnőnek, de persze nem minden.

Én akkor értettem meg jobban a szüleimet amikor már én is felneveltem egy gyereket.

2023. ápr. 15. 08:43
 35/63 A kérdező kommentje:

"Gondolok itt az ecsethajra, a hülye szelfikre, a +5 fokban kintlévő bokára miközben vacog a hidegtől"

Na, itt a különbség. Miközben a gyerekeknek pusztán ilyen szánalmas szokásaik vannak, addig a szülők szánalmas szokásaiból kiderül, hogy ők csak egyszerű prolik, akik létükben szánalmasak.

2023. ápr. 15. 09:19
 36/63 A kérdező kommentje:

Persze, miután te se tettél le többet ez asztalra egy gyereken kívül, akinek egyetlen funkciója, hogy felzabálja a bolygót, rájöttél, hogy mástól se várhatsz ennél többet. Vagyis pusztán beálltál azok sorába, akik mindent megadnának a gyereknek, másokon átgázolva is. És ezzel úgy gondolod, hogy a szüleid hasonló cselekedete igazolva van.

2023. ápr. 15. 09:27
 37/63 anonim ***** válasza:
100%
Hu kérdező, kibszott irritalo alak vagy. Csoda, hogy anyádék elviselnek.
2023. ápr. 15. 09:31
 38/63 anonim ***** válasza:
100%
Te meg tipikus szánalmas mai hülyegyerek vagy. Te mit tettél le az asztalra?
2023. ápr. 15. 09:40
 39/63 A kérdező kommentje:

Semmit, de minimum megpróbálom semlegesíteni a létemből eredő kárt. Pl. elültetek annyi fát, ami kompenzálja az ökológiai lábnyomomat. Ehhez nagyon sok fára van szükség, de már nekikezdtem.

2023. ápr. 15. 09:44
 40/63 anonim ***** válasza:
90%

Nem hiszem, hogy valaha ültettél volna fát. Nekiállsz hőzöngeni itt szombat délelőtt, szerintem még munkád sincsen, a szüleid tartanak el.

Ők vagy más családtagok gondoskodnak rólad és ez nem tetszik, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagy.Esetleg nőj fel.

2023. ápr. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!