Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiakadnátok ha nem lenne...

Kiakadnátok ha nem lenne becsomagolva az ajándékotok, jogos volt ez?

Figyelt kérdés
Most volt anyukám szülinapja és vettem neki ajándékba egy parfümöt, hozzáteszem egy elég márkás és drága parfümről van szó. A pénzt persze nem sajnáltam rá, ő is rengeteget költ rám és megérdemli. Az volt az egyetlen gond, hogy eléggé futtába vettem meg, nem csomagoltam be hanem odaadtam neki becsomagolatlanul csak a saját dobozával. Anyukám első reakciója az volt, hogy, ezt útközben vettem-e, mert hogy be sem csomagoltam és hogy a következő fokozata ennek az, hogy már csak úgy hozzá vágom, meg hogy ezt mással biztos nem tenném meg...és neki erre mostmár ennyi idősen igénye van. Ezeket egyébként nem olyan indulatosan mondta, de akkor is rosszul esett. Persze mondta hogy nagyon tetszik neki és hogy nagyon jól választottam. Azt mondta nem azért szólt, mert bántani akar hanem hogy ez legközelebb ne történjen meg.

2023. ápr. 12. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
91%
A kötözködő picsák mindig védik a kötözködő picsákat?
2023. ápr. 14. 01:20
 62/64 anonim ***** válasza:
81%

Emberek akik egyetertenek a kérdező anyjával!

Tök jó hogy nektek olyan kva sok időtök van hogy soha nem kellett még futtaban ajándékot venni. Biztos tökéletes az életetek.

De a kerdezojet nem ismerjük. Lehet hogy még tanul és mellette dolgozik. Én csináltam így. Gyakorlatilag aludni alig volt időm, nemhogy ilyen pitiáner dolgokkal foglalkozzak mint az ajándék csomagolás.

Nyilván a kérdező sem azért vette futtaban mert leszrta az anyját hanem mert akkor volt ideje.

Ennek ellenére egy márkás parfümöt vett amit szeret az anyja, tehát odafigyelt az ajándékra.

Draga anyuci meg egy egoista hp.

2023. ápr. 14. 16:11
 63/64 anonim ***** válasza:
85%

Lesz@rom, hogy valaki “futtában” veszi az ajándékot, vagy akár már egy éve őrizgeti, ha valóban személyes és elnyeri a tetszésemet, ugyanúgy tudok neki örülni.

Lényegtelen, hogyan és milyen körülmények között vette (amíg nem valami undorító hamisítvány vagy silány csájná cucc), az egyetlen, ami számít, hogy gondolt rám.

2023. ápr. 14. 17:00
 64/64 anonim ***** válasza:

Egy ideje csupaszon adom át az ajándékot a családtagjaimnak. Ók már tudják, hogy semmi felesleges csomagolással én nem terhelem sem a környezetem, sem a pénztárcám.

Csakhogy most a szomszédasszonynak is úgy adtam, eszembe sem jutott, hogy rossz néven veheti...

szept. 28. 09:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!