Kiakadnátok ha nem lenne becsomagolva az ajándékotok, jogos volt ez?
Emberek akik egyetertenek a kérdező anyjával!
Tök jó hogy nektek olyan kva sok időtök van hogy soha nem kellett még futtaban ajándékot venni. Biztos tökéletes az életetek.
De a kerdezojet nem ismerjük. Lehet hogy még tanul és mellette dolgozik. Én csináltam így. Gyakorlatilag aludni alig volt időm, nemhogy ilyen pitiáner dolgokkal foglalkozzak mint az ajándék csomagolás.
Nyilván a kérdező sem azért vette futtaban mert leszrta az anyját hanem mert akkor volt ideje.
Ennek ellenére egy márkás parfümöt vett amit szeret az anyja, tehát odafigyelt az ajándékra.
Draga anyuci meg egy egoista hp.
Lesz@rom, hogy valaki “futtában” veszi az ajándékot, vagy akár már egy éve őrizgeti, ha valóban személyes és elnyeri a tetszésemet, ugyanúgy tudok neki örülni.
Lényegtelen, hogyan és milyen körülmények között vette (amíg nem valami undorító hamisítvány vagy silány csájná cucc), az egyetlen, ami számít, hogy gondolt rám.
Egy ideje csupaszon adom át az ajándékot a családtagjaimnak. Ók már tudják, hogy semmi felesleges csomagolással én nem terhelem sem a környezetem, sem a pénztárcám.
Csakhogy most a szomszédasszonynak is úgy adtam, eszembe sem jutott, hogy rossz néven veheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!