Kiakadnátok ha nem lenne becsomagolva az ajándékotok, jogos volt ez?
Figyelt kérdés
Most volt anyukám szülinapja és vettem neki ajándékba egy parfümöt, hozzáteszem egy elég márkás és drága parfümről van szó. A pénzt persze nem sajnáltam rá, ő is rengeteget költ rám és megérdemli. Az volt az egyetlen gond, hogy eléggé futtába vettem meg, nem csomagoltam be hanem odaadtam neki becsomagolatlanul csak a saját dobozával. Anyukám első reakciója az volt, hogy, ezt útközben vettem-e, mert hogy be sem csomagoltam és hogy a következő fokozata ennek az, hogy már csak úgy hozzá vágom, meg hogy ezt mással biztos nem tenném meg...és neki erre mostmár ennyi idősen igénye van. Ezeket egyébként nem olyan indulatosan mondta, de akkor is rosszul esett. Persze mondta hogy nagyon tetszik neki és hogy nagyon jól választottam. Azt mondta nem azért szólt, mert bántani akar hanem hogy ez legközelebb ne történjen meg.2023. ápr. 12. 19:52
31/64 anonim válasza:
Valóban azt sugallja, hogy az utolsó pillanatban vetted, hogy legyen valami.
32/64 anonim válasza:
Útközben vetted meg, hát ez jó.
Hogy a pcsába vetted volna, ha nem útközben, az ember lényegében mi di útközben van.
Anyád nem százas, mondom ezt 26 éves lány anyjaként.
33/64 anonim válasza:
Mindig út közben, előző voltam.
34/64 anonim válasza:
34!
Nyilván úgy ertette, hogy a kérdező elfelejtette a születésnapot, az utolsó pillanatban jutott eszébe, ezért beugrott az első útba eső üzletbe és megvette az első dolgot, amit meglatott
35/64 anonim válasza:
36, értem, de ha telitalálat az illata, a márka sem gagyi, akkor aki ANYÁNAK nevezi magát, az nem mar bele így a felnőtt lányába.
36/64 anonim válasza:
Nem, nem áll így bele, de azért eshet neki xarul, nem? A gyerekem szokott így ajándékozni nekem meg a férjemnek. Legutóbb egy serpenyőt kaptam tőle, aminek ugyan nagyon örültem, mert pont olyat szerettem volna, de igen xarul esett, hogy még egy ajándék tasakba se volt képes betenni. Ellenben ha a barátainak varázsol ajándékot, azt becsomagolja. Kedves, nem?
38/64 anonim válasza:
38!
Elnézem neki, de ettől még xarul esik.
39/64 anonim válasza:
Na kérdező, anyád megtalalta a kérdést
Amúgy szerintem felesleges hiszti az egész. Ahogy eloadja meg egyenesen bicskanyitogató stílus.
1. Mással ilyet nem tennél, ez rohadt manipulatív szöveg.
2. Legközelebb ne forduljon elő. Hát tudod mikor lenne legközelebb.
40/64 anonim válasza:
Nem vagyok az anyja. Egyrészt az én gyerekem fiatalabb, másrészt sosem szóltam neki emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!