Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiakadnátok ha nem lenne...

Kiakadnátok ha nem lenne becsomagolva az ajándékotok, jogos volt ez?

Figyelt kérdés
Most volt anyukám szülinapja és vettem neki ajándékba egy parfümöt, hozzáteszem egy elég márkás és drága parfümről van szó. A pénzt persze nem sajnáltam rá, ő is rengeteget költ rám és megérdemli. Az volt az egyetlen gond, hogy eléggé futtába vettem meg, nem csomagoltam be hanem odaadtam neki becsomagolatlanul csak a saját dobozával. Anyukám első reakciója az volt, hogy, ezt útközben vettem-e, mert hogy be sem csomagoltam és hogy a következő fokozata ennek az, hogy már csak úgy hozzá vágom, meg hogy ezt mással biztos nem tenném meg...és neki erre mostmár ennyi idősen igénye van. Ezeket egyébként nem olyan indulatosan mondta, de akkor is rosszul esett. Persze mondta hogy nagyon tetszik neki és hogy nagyon jól választottam. Azt mondta nem azért szólt, mert bántani akar hanem hogy ez legközelebb ne történjen meg.

2023. ápr. 12. 19:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy tényleg van egy ilyen varázsa a csomagolásnak, hogy vajon mit rejthet, és szép komótosan bontogassuk, vagy tépjük le hevesen, de mégis sokan háborognának, ha például szórólapba bugyolálnánk újrahasznosításként.

Nettó pazarlás.

2023. ápr. 13. 11:13
 52/64 anonim ***** válasza:
94%

Na hát, akkor én vagyok kb az egyetlen felnőtt, aki imád csomagoló papírt tépni.

Nekem mindig becsomagolják az ajándékomat, bármit is kapok, egy csokit is becsomagolnak, mert tudják hogy imádom bontogatni.

Sőt, a férjemét is becsomagolják, akinek egyébként ez nem fontos, és ő odaadja nekem hogy bontsam ki, nyilván azért csomagoljak be mert tudják, hogy én fogom széttépni.

Bár, nem akadnék ki azon hogy nem csomagolták be az ajándékot, azért nagyon jól esik hogy mindig gondolnak erre.

Gondolom édesanyád is ilyen, még szereti ezt, tudom hogy sok felnőtt ember "kinő" ebből, és idősebb korában már nem izgatja az ajándék bontogatás, de látod néhány embernek egy ilyen kicsi kis mozzanat is fontos. Van amikor olyan szépen bevan csomagolva egy ajándék, hogy a csomagolás szétbontásának jobban örülök, mint az ajándéknak.

De mondom, azért kiakadni nem akadnék rajta, ez egy kicsit furcsa hogy ő ezt szóva tette.

2023. ápr. 13. 11:44
 53/64 anonim ***** válasza:
89%
Alpári bunkó dolog volt, amit csinált. Ajándékra az egyetlen elfogadható válasz a köszönöm. Ha valaki ehelyett elkezdené nekem sorolni az elvárásait meg hogy ő mivel elégedetlen vele kapcsolatban, az lenne az utolsó, amit valaha kap tőlem.
2023. ápr. 13. 13:38
 54/64 anonim ***** válasza:
95%
Na akkor : apának a csomagolás a legjobb mert annak örül hogy elteszi jövőre vagy jó lesz másnak csomagolni és kb fél órán át nyissa ki úgy hogy szét ne tépje, tele van a szekrény csomagolóval hogy jóóó az méég :D az hogy mi van benne ajándék az tökmindegy neki
2023. ápr. 13. 21:40
 55/64 anonim ***** válasza:
93%

Rosszul vagyok az ilyen hányinger módon etikett mániás emberektől. 🤮

Elvárják, hogy mindenki olyan bánásmódban részesítse őket, mint az angol királynőt (isten nyugosztalja), cserébe olyan lekezelően és otrombán beszélnek másokkal, mintha férgek lennének.

2023. ápr. 13. 22:19
 56/64 anonim ***** válasza:
89%
Én nem akadnék ezen ennyire ki.Oké van olyan amikor tényleg nagyon gáz ha nem csomagolja be az ember és ez látszik az ajándékon pl gyűrt csomagolás,sérült a doboza.Ezek tényleg gázak hiszen olyan benyomást keltenek,hogy oké vettem ajándékot,de becsomagolni nem akartam.Viszont ebben az esetben egy sima parfüm szép és megkímélt eredeti csomagolásban nem gáz
2023. ápr. 13. 22:31
 57/64 anonim ***** válasza:
92%
Mindig ledöbbenek, hogy miken tudnak emberek problémázni. Gondolom nincs elég, és generálni kell a feszkót.
2023. ápr. 13. 23:06
 58/64 anonim ***** válasza:
68%

te magad irod eleg futtaban vettem meg....

Anyud meg ravilagitott erre a csomagolas hianyan keresztul. Nekem is rosszul esne a helyedben, de csak, mert van benne igazsag.

Annak viszont örülj, hogy legalabb egyertelmuve tette neki mik az elvarasai egy szulinapi ajandek kapcsan. (remelhetoleg a te ajandekaid is mindig be voltak szepen csomagolva szulinapjaidon es ez nem egy ujkeletu hobort nala).

Biztos nem.volt jo napja vagy jo hete es azert is akadhatott ki jobban, mint szerinted kellett.volna neki. (Tehat nem feltetlen kell magadra venned es ragodni rajta.)

Nokent meg en is inkabb az ajandekra forditott idot vagy fihyelmet dijazom. (bar nekem a csomagolas pont nem szamit annyit). Pl. ha kezzel csinal.valamit nekem a gyerekem vagy emlekszik mi a legeslegkedvencebb bonbonom es azt hozza...ha nincs becsomagolva se akadok fenn rajta.:-)

2023. ápr. 14. 01:12
 59/64 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, rég szar ha az ajándék meg az elvárás egy mondatban van. A kérdező anyja egy lekezelő , undorító stílusú nő.
2023. ápr. 14. 01:14
 60/64 anonim ***** válasza:
43%
30-as hol a hangfelvetel a hangnemrol? Szeretnem en is meghallgatni! jaj de jo egyeseknek
2023. ápr. 14. 01:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!