Miért nem szeret már az apám?
Figyelt kérdés
Tökéletes gyermekkorom volt. Férjnel vagyok mar gyerekeim vannak. Amióta dolgozom segítséget sosem kértem. Megteremtettem magamnak és a gyerekeimnek mindent amire szükségünk van. Tudom, hogy fáradtak, sokat dolgoznak. Nem akarom terhelni a szüleimet. Viszont az édesapám nagyon megváltozott az iranyomban. Mindig piszkál. Semmi sem jó. A minap az édesanyámat megkértem, hogy segítsen már el csomagot becsomagolni mert egyedül nem tudtam. Ezen az apám teljesen kiborult, hogy néha szólhatnek az anyosomnak is hogy segítsen. Egyszerűen nem értette meg hogy nem vagyok rászorulva a segítségre senkitől sem. Egy egyszerű kérés volt. Nem fizikai munka. A testvéremnel bezzeg fizikai munkát végez a saját munkája után mégsincs hozzá egy rossz szava se. Én sosem kértem semmit mégis én vagyok a bűnbak.2023. ápr. 12. 05:16
11/13 anonim válasza:
És ez szerinted azonos azzal hogy leugatja a gyerekét a semmiért, utolsó?
12/13 A kérdező kommentje:
Borzasztóan fáj. Nagyon fáj a szívem, lelkem. Én ott segítek ahol tudok. Ha kell két gyerekkel rohanok. A szívem szakad meg. Nem tudom, hogy mi vezetett idáig, hogy ekkora szakadék lett közöttünk. Nem értem, hogy miért fordult ekkorát velem szemben.
2023. ápr. 12. 11:22
13/13 anonim válasza:
Andropauza. Ha alapból rossz természetű, akkor az ilyennel pokol az élet.
Mint a nőknél a klimax.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!