Apám nem szeret?

Figyelt kérdés
Többször van az, hogy későn fekszek le és kinn vagyok a nappaliban. Igaz hogy szól és nem csinálom meg amit kér, de nagyon durva dolgokat vág a fejemhez... Ilyeneket:Anyáddal moziba kellett volna mennem "x" évvel ezelőtt (ezzel konkrétan azt üzeni meg hogy bárcsal meg se születtem volna meg.), meg alig várom már hogy eltakarodj abba k*rv@ táborba... Tudomásom szerint egyáltalán nincs stresszes ídőszakban, sőt ellenkezőleg. Egyébként amikor elsőre mondta, azt gondoltam oké most átléptem egy határt és valamilyen szinten jogosan mond ilyet, de amikor már harmadszorra vágja ezt a fejemhez akkor már kezdek elkeseredni....

2020. jún. 24. 00:18
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Szia! Hány éves vagy?

Én nem gondolnám, hogy nem szeret téged, sajnos a szülők sokszor vágnak felelőtlenül ilyeneket a gyermekeik fejéhez.

Próbálj meg vele beszélni, valahogy tedd szóvá, hogy ez neked rosszul esik, és nem érted, hogy komolyan gondolja-e, vagy ha nem, akkor pedig miért mond ilyeneket...

2020. jún. 24. 00:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából amikor felhoztam, akkor nem szólt semmit és látszódott az arcán hogy megbánta, csak nem értem hogy akkor mért mondja újra..
2020. jún. 24. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom minden esetben teszel azért, hogy apád kiboruljon. Nem jó ez a szöveg tőle, pedig szeret téged. Neked ez rosszul esik tőle, neki pedig az esik rosszul, amivel ezt a szöveget rendszeresen kiprovokálod. Sajnos egy jó szülő-gyerek kapcsolatot a gyerek (nem kisgyerekről beszélek) (is) tönkre tud vágni. Tehát valószínű, hogy ezen leginkább te tudnál változtatni. És abba is belegondolhatsz, hogy a szülők általában nem szakképzett pszichológusok, nem mindent reagálnak le a legjobban, legokosabban. Nincs ideális szülő, sőt még szülőképző iskola sincs. De azért a szeretet még működik.
2020. jún. 24. 01:23
 4/8 anonim ***** válasza:
40%

Miért véditek az apát? Ez nem egyenlő a menj a szobadba kiakadassal.

Ez már a mérgező szülő kezdeti stadiuma, ha csak most kezdte még az elején kéne leallitani talán anyukaval. ne rejtsd el hogy rosszul esett bogd el magad ha kell

2020. jún. 24. 04:50
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

Engem sem szeret apám. Ahogy x milliárd másikat sem.

Sőt, engem el is dobott magától. Ahogy x milliárd másikat.

Most akkor mit csináljunk?

Álljunk fejre és/vagy sírjunk körbe?

2020. jún. 24. 05:12
 6/8 anonymousreview60 ***** válasza:
51%
Ez valóban nem a "Menj már a szobádba, büdös kölök!" esete. Ha egy szülő ilyent mond mint a fentiek, akkor a szülő 1. depressziós vagy 2. toxikus.
2020. jún. 24. 07:21
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Azért mond ilyet, mert az emberek hülyék, és előbb pofáznak, aztán gondolkodnak.
2020. jún. 24. 10:22
 8/8 Savlekotő ***** válasza:
36%
Sok esetben anyuka a ludas aki akkor is szül trükkösen mikor el van regélve hogy nem kell gyerek.. Na ezek mögött ez van..
2020. jún. 24. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!