Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szeret az apukám?

Miért nem szeret az apukám?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az apukám itt hagyott minket amikor az öcsém 4 éves volt én pedig 6 éves voltam aztán eljött 3 év után hogy ő elszeretne minket vinni fagyizni én nem akartam vele menni de az öcsém nagyon akart vele anya nem engedte meg de elvitte .aztán megint eltünt 2 évre és megjelent hogy ő elszeretne minket vinni 1 hétre ok elmentünk vele anya is elengedett akkor csak az öcsémmel csavargott velem nem is törődött inkább ott hagyott a mostoha anyámmal aztán a 1 évre rá összefutottunk vele és beszéltunk vele hogy elszeretnénk menni hozzá a nyáriszün etbe ok elmentünk hozzá akkor is ugyan az volt csak az öcsémmel foglalkozott engem le se szart ott voltunk nálka 3 hetet és haza jöttünk.azóta csak az öcsémmel beszél persze csak akkor ha itt van a faluba én meg hülye voltam és kb. 2 éve ez miatt vagdostam magam és majdnem meghaltam kórházba kerültem mert nem értettem hogy mit szurtam el és hogy mivel érdemeltem ki ezt.

2020. ápr. 9. 10:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem szúrtál el semmit. Vannak rossz szülők, az apukád ilyen. Amúgy az öcsédet sem szereti, mert az, hogy néhány évente megjelenik, és csinál 1-2 hét közös programot, még nagyon messze van a szülői gondoskodástól.
2020. ápr. 9. 10:53
 2/19 A kérdező kommentje:
tudom de még azt sem tudja hogy felvettek a suliba amit nagyon vártam és még abban sem vagyok biztos hogy meghívom a ballagásomra már ha egyáltalán lesz
2020. ápr. 9. 10:56
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
minek erőltetni ha nincs kötődés? én több mint 10 éve nem is találkoztam apámmal és nem is hiányzik...
2020. ápr. 9. 10:57
 4/19 A kérdező kommentje:
#3 de az te vagy nekem nagyon is hiányzik
2020. ápr. 9. 11:20
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú, de az úgy van, hogy vannak anyák és apák, és vannak szülők. Ő csak a második kategória. Kár ezt erőltetni.
2020. ápr. 9. 12:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
hiába hiányzik, ha csak az egyik oldaláról nincs kötődés akkor el kell felejteni. Nekem is hiányzik az apám,de a régi apám nem az új pszichopata aki lett. Ez van tudni kell elengedni és semmi értelme egy ilyen apának nem nevezhető ember miatt vergődni. Mert gyereket NEM ÉVENTE látogatunk!!!
2020. ápr. 9. 12:18
 7/19 anonim ***** válasza:
27%
Na, oszt mi hiányzik rajta, ha pár évente egyszer látod, de akkor is szarik rád?
2020. ápr. 9. 12:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy rossz érzés, mert velem is ez volt, de ez nem a te hibád, hanem az ő szegénységi bizonyítványa. Ez soha nem vigasztal igazán, és ezt nem érti meg, csak aki átélte ezt, hogy milyen.

De az tény, hogy ez ellen egyetlen dolgot tehetsz, hogy elfogadod, mert változtatni nem tudsz rajta, és továbblépsz. Tegyél úgy, mintha halott lenne. Egy emlék és kész. Az emlékét még szeretheted is, mert az igazi. Ha így egyszerűbb, gyászold meg, vedd úgy, hogy akit te apaként szeretnél, meghalt amikor 6 éves voltál, és már csak egy ember él az ő testében, de az nem az apád.

Én ezt mantráztam magamnak, így fogadtam el. Attól függetlenül, hogy még mindig él, és éli a csodás életét az új családjával, és a többi gyerekével. De ő egy másik ember. Az én apám meghalt amikor 9 voltam.

2020. ápr. 10. 14:08
 9/19 A kérdező kommentje:

én akkor mégszomorúbb lénnék ha ugy tennék hogy meghalt és elég rossz ha úgy is gondolokrá,gondolsz rá árt a lelki állapotodnak nekem elég volt feldolgoznom hogy meghalt a tatám nem hogy az apukám

2020. ápr. 13. 10:39
 10/19 anonim ***** válasza:
50%

Szeretlek nagyon.❤❤

20F

2020. ápr. 13. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!