Miért nem szeret az apukám?
Tudom, hogy rossz érzés, mert velem is ez volt, de ez nem a te hibád, hanem az ő szegénységi bizonyítványa. Ez soha nem vigasztal igazán, és ezt nem érti meg, csak aki átélte ezt, hogy milyen.
De az tény, hogy ez ellen egyetlen dolgot tehetsz, hogy elfogadod, mert változtatni nem tudsz rajta, és továbblépsz. Tegyél úgy, mintha halott lenne. Egy emlék és kész. Az emlékét még szeretheted is, mert az igazi. Ha így egyszerűbb, gyászold meg, vedd úgy, hogy akit te apaként szeretnél, meghalt amikor 6 éves voltál, és már csak egy ember él az ő testében, de az nem az apád.
Én ezt mantráztam magamnak, így fogadtam el. Attól függetlenül, hogy még mindig él, és éli a csodás életét az új családjával, és a többi gyerekével. De ő egy másik ember. Az én apám meghalt amikor 9 voltam.
én akkor mégszomorúbb lénnék ha ugy tennék hogy meghalt és elég rossz ha úgy is gondolokrá,gondolsz rá árt a lelki állapotodnak nekem elég volt feldolgoznom hogy meghalt a tatám nem hogy az apukám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!