Szerintetek szeret engem apukám?
Egy büdös par*szt az apád, így van ahogy mondták.Valóban utál téged, de próbáld meg ezt legyőzni magadban és nem foglalkozni vele, tudom nehéz lesz.Tanulj és küzdj, hogy később a saját lábadra állhass, aztán fog ő még hozzád menni kuncsorogni szerintem.
Néha előtör belőlem a szeretet és olyan szívesen véresre verném az ilyen apák/anyák fejét és kérdezgetném tőlük hogy "mi a fa*nak csináltál gyereket"?
Amikor megláttam a kérdést, egyből elkezdtem magamban fogalmazni a választ, hogy biztosan szeret , csak... de aztán tovább olvastam, bár nem állítom, hogy nem szeret , lehet kicsit erős lenne, de egyszerűen nem bírom megérteni, hogy hogy lehet valaki ilyen a saját gyermekével, vagy hogy mer bárki is különbséget tenni a gyermekei között.. nem normális dolog.
Anyukáddal nem beszéltél még erről? Szerintem célravezető lenne, normális esetben apukád megnyílik neki, szóval kelsőkörben ezt ajánlanám. Mondanám, hogy apukáddal beszélj, de mint írtad , kitért a tárgy alól, bár azt megpróbálhatod, hogy konkrétan leülsz vele, és rákérdezel. Amit még tudsz tenni, hogy próbálj meg nem foglalkozni vele , tudom, hogy nagyon közhelyes, de nincs más kiút jelenleg, de fontos hogy tegyél valamit az ügy érdekében, mert óriási szüksége van egy gyereknek az apukája szeretetére, ez nem mehet így tovább !
Nagyon rossz hallani, hogy alkoholproblémái is vannak.. nem gondolja anyukád, hogy kezeltetni kéne? Egy családapa ne legyen részeg..
Egyébként nincs valami, ami miatt nehesztelne rád? Nem szívesen tanácsolom ezt, mert nem érdemli meg apukád, de próbáld meg kérdezgetni esetleg, hogy milyen napja volt, vagy próbálj meg progikat szervezni, ami alól nem tud kibúvót találni és ott esetleg beszélgetni
Ha nem változnak a dolgok, akkor lehet érdemes lenne egy szakértőhöz fordulni, mert ez nem játék.
Én nagyon remélem, hogy rendbe fog jönni minden,légy erős kicsilány :) Egyébként én 16 éves lány vagyok, szóval sem felnőtt, sem tanácsadó, de mélyen elszomorított az askod.
A fejleményekről majd számolj be !
Sajnos, nekem is úgy tűnik, hogy nem szeret téged, abban viszont biztos vagyok, hogy nem a személyed miatt, hanem valamiért hozzád kapcsolódik életének valami olyan eseménye, ami nagyon rossz emlék számára, a személyiségednek semmi köze ehhez, nem a te hibád, hogy így van.
Megpróbálhatod azt, hogy gyakran a tudomására hozod, hogy te szereted őt, nem kéred számon, hogy ő is szeressen és ezt mutassa ki. Egy kedves, aranyos lánytól nehéz az önzetlen szeretetet visszautasítani.
Emellett próbálj meg nem rágörcsölni erre a dologra. Tudom, hogy ez borzasztó nehéz és fájdalmas, viszont nem szabad, hogy apád tönkretegye az önbizalmadat, az egész életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!