Nem szeret az apám?
Nem minden szülő nevezhető szülőnek. Sajnos a te apukád is ebbe tartozik. Elég rossz lehet. Az enyém sem viselkedett soha apaként, bár nálunk soha nem váltak el.
Viszont nekem anyum elhunyt. Már 8 éve. Lassan 9.
Igazából még szülőnek se nevezhető, azon kívül, hogy betette aztán kivette... ennyi volt a teljesítménye. Ő egy idegen, egy fogantató, egy spermadonor.
Én nem próbálkoznék ennyi kudarc után. Majd ha akar, keres. De az se mindegy, mit akar, pénzt meg hasonlókat pl ne, akkor még el is küldeném melegebb éghajlatra.
Szerintem sem akar téged apád, de én azért annyit megtennék, hogy mielőtt a kapcsolatot részemről hanyagolom, feltárnám előtte a helyzetet.
Leülnék vele, és elmondanám, nézd, apa, ez és ez történt, nem látogattál, mikor beteg voltam, nem köszöntöttél fel stb, én úgy érzem, nem szeretsz engem, és csak a terhedre vagyok, de ha szerinted ez nem igaz, akkor bizonyítsd be: én nem foglak keresni, de már most megmondom, hogy NAGYON boldog leszek, ha te keresel engem, kérlek, ezután legyél te a kezdeményező.
És így is tennék. Nem keresném. Keressen ő. Így kibújna a szög a zsákból, hogy mit is akar valójában.
Ha nem keres, akkor pedig könnyebb lesz kened is, megtudod az igazat. Akkor gyászold el, mert számodra akkor valóban meghalt az apád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!