Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerintetek szeret? Csú...

Anyám szerintetek szeret? Csúnyán beszél velem lenéz Nem érdekli amit mondok neki ha vesz valamit vagy ad pénzt akor felhánya azt hajtsa mindig.Mások előtt meg apámal megjátszák a szentet hogy ijen jók meg ojan jók apám is rossz hozzám vagy ..

Figyelt kérdés
Vagy lehet anyukám azért viselkedik igy velem mert volt neki 2 gyereke akit elhagyot apamért és biztos ha rám néz büntudata van mert nem nevelte a 2 gyermeket csak engem?
2021. nov. 21. 21:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és 17 éves lány vagyok költözni nem tudok nincs kire szamithasak
2021. nov. 21. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Így leírás alapján sok gond lehet nálatok, remélem minden rendbe fog jönni egyszer. Amit írtál a másik két gyerekről elég jó megfejtés, lehet érdemes ezen a vonalon elindulni.
2021. nov. 21. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Ezt a 17 évedet jobban is felhasználhattad volna. Pl megtanulsz legalább helyesen irni!!! (Tudom persze, hogy ez csak olyan apro formalitás, de valoszinüleg az önállo életedre felkészüléssel sem állhatsz jobban.)
2021. nov. 21. 23:20
 4/12 A kérdező kommentje:
15 eves korom ota melozok es onalo vagyok majd nem mindent magamnak vesszek igaz nem sok az a penz de akor jobb mint a semi.Mielot valakit megitelsz nez tukorbe.Ha valaki mar nem ir hejesen arol mar velemenyt lehet alkotni? Gusztustalan vilagban elunk.
2021. nov. 21. 23:49
 5/12 A kérdező kommentje:
A helyes irasrol meg ne is tanits mert irni azt hosszu í- irjuk!
2021. nov. 21. 23:51
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Birj ki egy évet, aztán addig szedj össze egy albira valót.
2021. nov. 22. 00:09
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Kedvesem,te ezzel a mennyiségű és súlyosságú helyesírási hibával nem oktass ki senkit egy kis pont miatt az i betűn...... Nem a világ gusztustalan..hanem hogy mit csináltál 8 évig az általánosban??? Ezt ott kellett volna megtanulni, nem a gimiben (oda fel se vesznek ezzel a helyesírással)
2021. nov. 22. 07:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyukáddal nincs valami rendben az biztos, de nem te tehetsz róla.

Rengetegen meg tudják oldani, hogy másik kapcsolatuk is legyen és a gyerekeiket se hagyják el...

Neki sajnos más az értékrendje, mint a többségnek.

2021. nov. 22. 08:27
 9/12 A kérdező kommentje:

7# Nem csak az írni volt helytelenül írva úgy, hogy Ne akarj engem oktatni mert, én nem nyelvtan tanárhoz fordultam, ha nem csak egy kérdést írtam ki.

Nagyon utalátos egy nő vagy. De hát erről a szülők tehetnek, nem tudták megtanítani, neked az illemet és a tiszteletet.

2021. nov. 22. 12:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Amugy meg kébzeld gimnáziumban, is felvettek

12 osztályom is meg van. Én Már, 15-évesen talpra álltam, és azóta magamról gondoskodom.

Vajon veled mi a helyzet, ezzen a téren?🙂

2021. nov. 22. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!