Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy a szüleim...

Mit tegyek, hogy a szüleim elengedjenek a közeli városba egy fiúhoz?

Figyelt kérdés

Többször is találkoztam már a fiúval, a legtöbbször ő jött hozzám. Amikor én jártam náluk, akkor idősebb, itteni ismerősömmel mentünk át.

Sokat meséltem róla, csupa jót. :)

A szünetben mindenképp akarunk találkozni, én szeretnék menni hozzá, de a szüleim nem engedik.

Nagy város, de biztonságos. Vonattal mindössze 15 perc, a fiú elém jön, visszakísér az állomásra. Még világosban jönnék haza.

Sosem keveredtem bajba, sosem megyek semerre, jól tanulok, segítek itthon, szóval ilyen ellenvetések nem lehetnek.

17/L, 17/F

2023. ápr. 9. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

9 Te mit olvasol? 50 perc?

"Vonattal mindössze 15 perc".

Ez az én aztán nem vonatoznék pasi miatt...

Persze, majd mindig a pasi utazzon. Meg a városba mennének egy két helyre. Jobb ott mint egy falun pl.

2023. ápr. 10. 16:58
 12/13 A kérdező kommentje:

Kilences, tízes

Mint már fentebb írtam, nem hozzá mennénk, hanem a városában mennénk ide-oda.

Én kisvárosban lakok, ő pedig nagyvárosban. Nem ő várja el, hogy én menjek, hanem én szeretnék, mivel ott sokkal több programot tudunk szervezni

2023. ápr. 10. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nem engednének el, akkor is elmennék. Ez az út és program annyira triviális, nem is értem miért nem engednek el. Lassan már be se kellene számolni arról, hogy hova mész, kivel, miért, stb.
2023. ápr. 14. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!