Mit tegyek, hogy a szüleim elengedjenek a közeli városba egy fiúhoz?
Többször is találkoztam már a fiúval, a legtöbbször ő jött hozzám. Amikor én jártam náluk, akkor idősebb, itteni ismerősömmel mentünk át.
Sokat meséltem róla, csupa jót. :)
A szünetben mindenképp akarunk találkozni, én szeretnék menni hozzá, de a szüleim nem engedik.
Nagy város, de biztonságos. Vonattal mindössze 15 perc, a fiú elém jön, visszakísér az állomásra. Még világosban jönnék haza.
Sosem keveredtem bajba, sosem megyek semerre, jól tanulok, segítek itthon, szóval ilyen ellenvetések nem lehetnek.
17/L, 17/F
A szüleid féltenek ezért nem engednek, a bajt meg nem kell keresni az megtalál ha akar, és ezt a szüleid jól tudják.
17 életév azért az már nem egy döntésképtelen gyerek, olyan értelembe hogy van elég élettapasztalata mire kell a környezetébe figyelni, szval egyéb "óvintézkedésekkel" elengedhetnének, mit értek ez alatt? pl, félóránkként-óránként adj vmi jelet magadról, így már is nőni fog a nyugalom, és ez kölcsönös is lesz.
Ha légyottra kerül a sor védekezzetek, ez fontos! ettől is tart egy szülő.
Nekem nincs gyerekem, de kb, ezeket tenném.
Cuki. :)
Én is először meghívnám a srácot, bemutatnám, és ha szimpatikus lesz nekik, akkor biztosan szívesen elengednek hozzá legközelebb.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos arra, hogy odavigyenek, nincs lehetőség. :(
Vonatoztam már egyedül, több alkalommal is pedig, habár édesapám ezt nem nézi jó szemmel.
A légyott még nagyon messzinek érződik számomra. Ezt a fiú is tudná, illetve nem hozzá mennénk most sem konkrétan, hanem a városban mászkálnánk egy-két helyre.
Egyenlőre pedig nem szeretném bemutatni. Ismerem a szüleimet és a fiút is. Hamar megkedvelnék, aztán, ha valami nem úgy alakul, akkor biztos szomorúak lennének ők is. Nem akarom ennek kitenni őket, amíg nem áll biztos lábakon a dolog.
Mond meg nekik hogy nem vagy fogyatékos hogy eltévedsz.
13 évesen bőven vonatiztam anno egyedül 40 percet nagyszülőkhöz.
Mondjuk nőként van bennem annyi, hgoy nem ugrálok egyetlen pasinak sem, főleg egy másik városba.
Ha valamit akar a srác, majd szépen eljön, ahol én lakom, vagy ha messze van, találkozunk félúton, az is oké, de nem vonatozok 50 percet, hogy egy srác mondjuk lefektessen - mert nyugi, ez a célja, ezért hív magához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!