Hogyan tudnám rávenni a szüleim hogy elengedjenek a lovardába? 17/L
3,5 éve lovagolok, szeptember óta minden nap.
Kollégista vagyok, és azon a településen járok lovagolni is. Fél éve járok ide.
Ha van iskola akkor akármikor mehetek, ezt ki is használom minden nap lent vagyok segítek, lovagolgatok. Ha viszont szünet van nem akarnak elengedni max heti 1x...
Szeretnék 2x 3x kijárni.
Vonat-busz megy.
Sose hazudtam nekik a hollétemről igyekeztem időben hazáérni mindíg.
Nekem meg a lovaglással komoly terveim vannak..
Ma voltam le, viszont szeretnék menni holnap is mert az edzőm írt a csoportba hogy lehet menni segíteni sózni, s utána lehet lovaglással próbálkozni az év utolsó napján.
És nagyon szeretnék menni, tegnap este még azt is megcsinaltam amit masnapra mondott anyum hogy megcsinaljam. Hátha, megmutattam neki az említett üzenetet válasza egyből nem, erre biztos nem fogsz menni, voltal ma...
Mondtam neki hát de az év utolsó napja, s lovagolhatnek kb 3 hét után, mellesleg milyen jó buli lehet mert jönnek páran.
Anyumék mindig azt mondják hogy szerezzek elmenyeket, menjek..
De ide akkor miért nem engednek??! Ilyenkor lehetne igazán élményeket szerezni, hisz suli közben mindenki dolgozik, tanul nincs idejük lejonni. Ha le is jonnek nem maradnak sokáig mert dolguk van..
Bátyámtól sose kérnek semmit, alltalaban en vagyok elővéve.
Én vagyok az egyetlen lány gyermek, s a legkisebb. 2 bátyám van.
Másik tesómnak meg már családja is van, máshol laknak.
Minden nap mész lovagolni iskolaidőben. Az nem elég? Ha szünetbe neked nem elég a 2-3 alkalom, akkor ennyivel be is költözhetnél a lovakhoz. Szerintem anyudnak ebből van elege, hogy te nem veszed észre hogy egysíkuan a lovazás bitorolja az életedet. Ez viszont tényleg nem normális.
El lehet menni sétálni, uszodába, moziba, vagy csak otthon lenni egy teljes napot.
Lovardán kívül is van élet. Ne haragudj hogy ezt mondom, de én sem pártolnám ezt a beltenyészetet amiben vagy. Szeretem a lovakat jártunk lovardába évekig, úgyhogy ismerem a lovakhoz, közeghez való kötődést, de legjobb ha az ember mindent mértékkel csinál.
Abszolút nem nagy kérés a szüleidtől hogy ne menj minden nap, ez lenne a normális.
Én simán engednélek. Mi van akkor ha minden nap mész? Jól érzed magad emberek között vagy. Jobb lenne ha a szobába nyomnád a telefont?
Nekem is van gyerekem. Az egyik veled egykorú.
Épp csak a lényeget nem írtad le: milyen messze van? Ha vonat-busz megy, akkor egyrészt nincs közel, bizonyára féltenek, másrészt az folyamatos kiadást jelent (ahogy az is, hogy te napi szinten jársz le a korábban bevett heti X nap helyett).
Ez is lehet mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!