Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a szüleim hogy elengedjenek a lovardába? 17/L

Figyelt kérdés

3,5 éve lovagolok, szeptember óta minden nap.

Kollégista vagyok, és azon a településen járok lovagolni is. Fél éve járok ide.

Ha van iskola akkor akármikor mehetek, ezt ki is használom minden nap lent vagyok segítek, lovagolgatok. Ha viszont szünet van nem akarnak elengedni max heti 1x...

Szeretnék 2x 3x kijárni.

Vonat-busz megy.

Sose hazudtam nekik a hollétemről igyekeztem időben hazáérni mindíg.

Nekem meg a lovaglással komoly terveim vannak..

Ma voltam le, viszont szeretnék menni holnap is mert az edzőm írt a csoportba hogy lehet menni segíteni sózni, s utána lehet lovaglással próbálkozni az év utolsó napján.

És nagyon szeretnék menni, tegnap este még azt is megcsinaltam amit masnapra mondott anyum hogy megcsinaljam. Hátha, megmutattam neki az említett üzenetet válasza egyből nem, erre biztos nem fogsz menni, voltal ma...

Mondtam neki hát de az év utolsó napja, s lovagolhatnek kb 3 hét után, mellesleg milyen jó buli lehet mert jönnek páran.

Anyumék mindig azt mondják hogy szerezzek elmenyeket, menjek..

De ide akkor miért nem engednek??! Ilyenkor lehetne igazán élményeket szerezni, hisz suli közben mindenki dolgozik, tanul nincs idejük lejonni. Ha le is jonnek nem maradnak sokáig mert dolguk van..

Bátyámtól sose kérnek semmit, alltalaban en vagyok elővéve.

Én vagyok az egyetlen lány gyermek, s a legkisebb. 2 bátyám van.

Másik tesómnak meg már családja is van, máshol laknak.

2021. dec. 31. 04:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Lószaghoz hasonló illatú parfümöt nem tud venni a boltba talán?
2021. dec. 31. 10:05
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Vagy mond a szüleidnek ,hogy a mamádékhoz mész közben meg mész inkább a lovardába, ennyi.
2021. dec. 31. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

7-es látja jól a helyzetet, nem értem, miért van lepontozva.

Gondolom középiskolás vagy, ráadásul utolsó gyerek és szüleid egyetlen "kis"lánya. ;-)

Szóval most lennél önállóbb, ők meg kapaszkodnak beléd, hogy még egy kicsit a kislányuk maradj.

Egyetértek azzal, hogy normális szülő nem csinálna ilyet. Pontosabban az kéne hozzá, hogy a szüleid szembe tudjanak nézni azzal a ténnyel, hogy már kezdesz felnőni.

A féltés az hülyeség, középiskolásként napközben miért ne buszozhatna valaki.

És igen, 8-as is fején találta a szöget. Addig örüljenek, amíg lovon lovagolsz, nem egy fiún. De ha ezt mondanád nekik, a plafonon lennének. :-)))

Mit tehetnél?

Hát, nem sokat. Az ilyen szülők nagyon merevek tudnak lenni. A mai napot engedd el.

Esetleg hosszabb távra: a bátyáid, különösen a külön lakó, családos bátyád melletted állna ebben? Lehet, hogy ha ő is mondaná, hogy hülyeség kalitkába zárniuk téged, annak lenne némi hatása.

2021. dec. 31. 10:31
 14/19 A kérdező kommentje:

#6 31km csak a rossz közlekedés miatt kell vonatoznom s buszoznom.

Továbbá reggel elengedtek, azzal a kikötéssel hogy jövőre nyelvvizsgát kell tennem. Ami amúgy is tervben volt..

Nem tanulok rosszul, 4-5 az átlagom. Aztmondták ha ez romlik eltiltanak a lovaglástól.

Nekem a lovaglás/ló közelség nagyon sok mindent jelent számomra. Az meg hogy hazudjak nekik nem engedhetem meg magamnak, attól függetlenül hogy alig engednek el akárhova is nem tudnék hazudni.

2021. dec. 31. 10:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Elengedtek?

Akkor happy end!

2021. dec. 31. 11:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kell otthonra egy ló, vagy póni :)
2021. dec. 31. 12:52
 17/19 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván tudják ők is, hogy miért jársz annyit a lovardába, fiú van a dologban és nem csak lovon lovagolnál. Féltenek a lovász fiútól!
2021. dec. 31. 16:59
 18/19 A kérdező kommentje:

#17 lovász fiú? Most komolyan? 😂😂

1 lovász van annak is csaladja..

Senki fiu nincsen..

Ennyire hihetetlen elhinni hogy tényleg a lovak szeretete miatt járok csak?!

Illetve hogy segítsek edzőméknek.

2021. dec. 31. 17:23
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is naponta ott voltam. :)
2021. dec. 31. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!