Hogy beszéljem rá a szüleim, hogy elengedjenek boxolni?
Figyelt kérdés
Nagyon szűk látókörűek és azt hiszik, hogy én bemennék egy edzésre és máris egy 100kg-os gyerekkel kellenne verekednem2019. aug. 30. 16:25
1/7 anonim válasza:
A box egy nagyon szuper sport. Ahova en jarok egy box klub is ott edzett. Nagyon tetszett ahogy edzettek. Miert kellene az engedelyuk? Menj es csinald. Esetleg megkerheted a testneveles tanarodat, hogy segitsen es megnyugtassa a szuleid.
2/7 anonim válasza:
Engem ugy engedtek el hogy aztmondtam, nemkell semmi mas es nem fogok csavarogni mert ez lekot, kiadom a feszkot. Es mondd meg a szuleidnek azt hogy nem kotelezo ringbe allnod, versenyezned hanem csak ugy edzeni is lejarhatsz.
1-es szerintem azert kell a szulei engedelye, mert meg nemtudja fizetni onmaganak
Hany eves vagy?
3/7 anonim válasza:
Lehet ,hogyha elkezdenél otthon komolyabban edzeni , hogy ők is lássák , hogy bírnád a strapát, és tényleg nagyon odavagy ezért a sportért, akkor könnyebben elengednek.
4/7 anonim válasza:
Menjetek el közösen egy edzésre!
5/7 anonim válasza:
Menj el a tudtuk nélkül és 1 hónap után jelentsd be hogy ja amúgy boxolni járok, még sincs bajom. Ennyi.
6/7 anonim válasza:
En no vagyok es jarok ksi-be boxolni( Budapest) . Elotte mma-ra jartam 4 evig. Rlotte mas kuzdosportra. Szep afejem,vigyaznak ra. A fiuk viszont szetverik egymas fejet.
Hivatkozz a sportra meg a barataidra.
Bagy mondd,h cross fit edzesre jarsz. Nalunk meg kesztyut is adnak ,ha nem tudsz hozni.
N
7/7 anonim válasza:
Elso voltam. Miert kellett a valaszomat lehuzni kedves taho baratom? Barki legyel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!